Пинк Ѕвезди (Алфа)

Discussion in 'Серии и емисии' started by BI-44, Sep 18, 2014.

1. BI-44

BI-44 Популарен член

"Пинк ѕвезди" е ново музичко шоу, продуцирано од телевизија Пинк, а ќе се емитува до мај во сите земји во регионот.
    Жирито го сочинуваат Цеца Ражњатовиќ, Марина Туцаковиќ, Бора Џорџевиќ, Харис Џиновиќ и Мирослав Илиќ. Во секоја емисија ќе се натпреваруваат дваесет кандидати од кои жирито бира десет кои одат понатаму, а другите десет испаѓаат. Изборот на кандидатите се базира само на гласот, затоа што жирито не ги гледа кандидатите туку само ги слуша а откако одбира преку тастер дали кандидатот оди понатаму, тогаш столиците на кои седат се креваат во воздух, жирито се врти и ги гледа кандидатите во лице. Доколку тројца членови од жирито го притиснат тастерот и нивните столици се кренат, тогаш кандидатот ја поминува првата препрека. Потоа следи уште една препрека, односно уште една песна која новата ѕвезда треба да ја испее. Во секој момент, жирито може да се предомисли и да не го пушти кандидатот понатаму.
    Во одлуката на жирито не се меша никој, а доколку тие изберат повеќе од десет тогаш на сцена се става стаклената соба во која жирито тајно се договора кои ќе бидат финалните десет.

atala and ivancekitty like this.
  2. Polsko

Polsko Популарен член

Ова шоу е како voz mexico.
    Ми се допаѓа

3. mila25ve

mila25ve Истакнат член

ја гледав првата епизода на нет и ми се допадна шоуто поразлично е од идол или ѕвезде гранда, а од кога ќе почне дА се емитува на алфа?

4. atala

atala Популарен член

Шоуто на Алфа почна да се емитува од овој вторник од 22.00 часот и трае по еден час.Мене ми е многу интересно и забавно и затоа ќе продолжам да си го гледам и понатаму на Алфа!И мислам дека е многу поразлично и поинакво од другите забавни музички емисии што сме ги гледале досега на телевизија! :* :inlove:

mila25ve likes this.
  5. fashion.girl.13

fashion.girl.13 Истакнат член

оваа недела ја гледав секоја епизода и многу ми се допадна интересно шоу е и ќе продолжам да го гледам само не ми се допадна што помина таа женската во последната епизода последна или претпоследна што пееше ич не пееше убаво :)

6. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

На Алфа го кратат, на јутуб ги има двете епизоди до сега што се искочени, по 2 ипол саати траат.Не е лошо, не е толку сељачко како Ѕвезде Гранда, а има луѓе што стварно убаво пеат.

7. Barbica

Barbica Популарен член

Не го кратат, туку го делат на три дела кои се даваат во вторник, среда и четврток

8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Супер си е шоуто, Милан Калиниќ епен добро го води, судиите се супер а и навистина добри кандидати има.

atala likes this.
  9. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Милан ме пукнува од смеа..мајке ми он није нормалан :D

atala likes this.
  10. Adi888

Adi888 Форумски идол

Не знам дали го гледате Пинкове Ѕвездички, мене то ми е многу поинтересно од другото со големите, децата се невeроватни таленти.

Детето е феноменално :clap:

atala, Marossa and mileystar like this.
  11. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Гледам Пинк Ѕвезди. Ми се допаѓа шоуто, особено тоа што членовите на жирито се зафркаваат.

12. katalina

katalina Популарен член

Gi gledam i malite i golemite :) interesni mi se...osebono zakackite pomegu Hari i Miki :D Kalinik e super voditel,zabaven,interesen.

atala likes this.