Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пирс

Дискусија во 'Тело' започната од MadeinHeaven, 9 февруари 2010.

1. Margaux

Margaux Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    34
    Јас си ставив кај Мало во Скопје... Дечкото е професионалец со искуство, па ако си заинтересирана можам да ти дадам бројче во ЛП да му се јавиш.

Инаку јас сум љубител на пирсови и моментално имам 2 (имав 4) на јазик & папок.

2. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Јас имам пирс на носот сега брзо си го ставив и многу си го сакам а исто така и увото лево ми е дупнато 8 пати,љубител сум на вакви работи само на папок не ми се допаѓа :D

3. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    4.555
    Јас имам на нос веќе 3 години и се дупнав на златар сега за сега немам никакви проблеми а не сум ни имала

4. dushka-07

dushka-07 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    4
    Ммхмм :?: од секогаш сум имала желба за пирс.. но се двоумам.. мислам дека ќе ме боли :lol:

5. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Јас имам пирс на стомак веќе 9 ипол години ...... ехееее луди млади години :rock:
    Имав 17 год и кога кажав дома не ме сфатија сериозно па кога им се избацив така напрчена со стомакот и и викам на мајка ми мамоооооо видиииии и ќе паднеше од стол жената кога ќе ми текне :D Знае дека понекогаш имам глупи шеги па така си помисли и тогаш дека ја зезам кога и ја побарав личната карта за да се пирсам. :D

6. frutini

frutini Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    252
    Леле едно време бев спобудалена за пирс на веѓата. Толку ми изгледаше интересно. Не дека ги молев моите или нешто, хаха знам која би била реакцијата дома :D Сеа некако не ми се допаѓа веќе пирс. Ми помина желбата. :) Не би направила такво нешто!

7. bonbonka17

bonbonka17 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    8
    LELE jas sakam da si stavam pirs na pupak .. samo neznam kaj da idam, sakam kaj nekoj profesionalno sto raboti, isprobano mesto. Aj neka mi kaze nekoja od iskuztvo kade stavala pirs. pozz :)
    [mod-kirilica:26ev7u3r][/mod-kirilica:26ev7u3r]

8. al4e

al4e Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    11
    јас кога наполнив 18 систавив пирс на веѓа, го носев година дена ми здосади и го симнав

9. StefiNikola

StefiNikola Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2011
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    57

Јас се пирсав и на јазик и на пупак кај Коко кај нова железничка, приватно си работи онака по дома али сум стварно задоволна.

10. mops

mops Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    119
    за пирсање дефинитивно кај гуле (позади универзална има татто студио) се пирсав пред 2-3 години на стомак и се си е у најдобар ред

11. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Си имав прво еден на носот .
    Сама си го дупнав летото кога бев за седмо одделение и одма го извадив ,ептен ме болеше.

Потоа си го изрешетив левото уше - 7 пати и десното 3. :rock:

На крај во трета средно ,дојде долната усна ,точно насреде. Пак сама. И ич не ме здоболе.
    Го носев година ипол и го извадов ,јбг...Уште си имам дупче :)

12. Green88

Green88 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    феминки дали знаете каде можам да направам пирсинг во Скопје или Тетово?

13. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Јас имав пирс на веѓа,ама еве веќе 2 години не го носам,имав многу желба и кога го ставив мислев дека цел свет е мој.Ама со текот на годините сватив дека е само една тинејџерска глупост.Што знам,изгледа ми помина времето на пирсови или едноставно ми здосади.

14. fierce

fierce Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    180
    Знае некој да ми каже каде во Скопје би можела да си ставам "microdermal" пирсинг?? :)

Не знам како се вика на македонски :?:

Еве како изгледа: [​IMG]

15. Margaux

Margaux Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    34
    Се сомневам, не сум сретнала некој до сега со ваков пирсинг. Мое мислење: језиво изгледа :worried:

На LadyH му/ѝ се допаѓа ова.
  16. fierce

fierce Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    180

Секој си има различен вкус. :)

Јас мислам дека има во Скопје ама не знам каде. Пред една година на тв даваа интервју од еден дечко од Скопје, пирсер (ако можам да го наречам така :?: ), кој што го спомена и овој вид на пирсинг и неговата бараност во Македонија. Ама за жал не запамтив како се вика или каде работи, па затоа решив да прашам да не знае некој тука. :)

17. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    Имам еден , на стомак . Убаво стои :D

18. topce25

topce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2010
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    48
    microdermal piercing имаш во Бунјаковец.Студиото се вика Skin Art а дечкото Игор Механдгиски ;) Јас таму се имам и тетовирано и пирсано задоволна сум многу

На fierce му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Margaux

Margaux Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    34
    Fierce во право си, секој си има свој вкус :)
    Во секој случај, кога ќе ставиш пушти слика, може добро ќе изгледа ;)

20. sweetypie

sweetypie Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    13
    вака..сакам да ве прашам...сакам да си ставам пирс на стомак..е сега за 3 дена заминувам на одмор...охрид..ако го ставам еден ден пред одмор можи да има некакви компликации пошто сепак и водата во езерото не е нешто чиста дали можи да се инфицира? и колку време треба да се мачка со јод по ставањето...ако воопшто треба?? и уште нешто...можи да има поголеми компликации освен то да загнои?? :^) :wasntme: фала однапред :) :*