Јас си ставив кај Мало во Скопје... Дечкото е професионалец со искуство, па ако си заинтересирана можам да ти дадам бројче во ЛП да му се јавиш. Инаку јас сум љубител на пирсови и моментално имам 2 (имав 4) на јазик & папок.
Јас имам пирс на носот сега брзо си го ставив и многу си го сакам а исто така и увото лево ми е дупнато 8 пати,љубител сум на вакви работи само на папок не ми се допаѓа
Јас имам на нос веќе 3 години и се дупнав на златар сега за сега немам никакви проблеми а не сум ни имала
Јас имам пирс на стомак веќе 9 ипол години ...... ехееее луди млади години Имав 17 год и кога кажав дома не ме сфатија сериозно па кога им се избацив така напрчена со стомакот и и викам на мајка ми мамоооооо видиииии и ќе паднеше од стол жената кога ќе ми текне Знае дека понекогаш имам глупи шеги па така си помисли и тогаш дека ја зезам кога и ја побарав личната карта за да се пирсам.
Леле едно време бев спобудалена за пирс на веѓата. Толку ми изгледаше интересно. Не дека ги молев моите или нешто, хаха знам која би била реакцијата дома Сеа некако не ми се допаѓа веќе пирс. Ми помина желбата. Не би направила такво нешто!
LELE jas sakam da si stavam pirs na pupak .. samo neznam kaj da idam, sakam kaj nekoj profesionalno sto raboti, isprobano mesto. Aj neka mi kaze nekoja od iskuztvo kade stavala pirs. pozz [mod-kirilica:26ev7u3r][/mod-kirilica:26ev7u3r]
Јас се пирсав и на јазик и на пупак кај Коко кај нова железничка, приватно си работи онака по дома али сум стварно задоволна.
за пирсање дефинитивно кај гуле (позади универзална има татто студио) се пирсав пред 2-3 години на стомак и се си е у најдобар ред
Си имав прво еден на носот . Сама си го дупнав летото кога бев за седмо одделение и одма го извадив ,ептен ме болеше. Потоа си го изрешетив левото уше - 7 пати и десното 3. На крај во трета средно ,дојде долната усна ,точно насреде. Пак сама. И ич не ме здоболе. Го носев година ипол и го извадов ,јбг...Уште си имам дупче
Јас имав пирс на веѓа,ама еве веќе 2 години не го носам,имав многу желба и кога го ставив мислев дека цел свет е мој.Ама со текот на годините сватив дека е само една тинејџерска глупост.Што знам,изгледа ми помина времето на пирсови или едноставно ми здосади.
Знае некој да ми каже каде во Скопје би можела да си ставам "microdermal" пирсинг?? Не знам како се вика на македонски Спојлер Еве како изгледа:
Секој си има различен вкус. Јас мислам дека има во Скопје ама не знам каде. Пред една година на тв даваа интервју од еден дечко од Скопје, пирсер (ако можам да го наречам така ), кој што го спомена и овој вид на пирсинг и неговата бараност во Македонија. Ама за жал не запамтив како се вика или каде работи, па затоа решив да прашам да не знае некој тука.
microdermal piercing имаш во Бунјаковец.Студиото се вика Skin Art а дечкото Игор Механдгиски Јас таму се имам и тетовирано и пирсано задоволна сум многу
Fierce во право си, секој си има свој вкус Во секој случај, кога ќе ставиш пушти слика, може добро ќе изгледа
вака..сакам да ве прашам...сакам да си ставам пирс на стомак..е сега за 3 дена заминувам на одмор...охрид..ако го ставам еден ден пред одмор можи да има некакви компликации пошто сепак и водата во езерото не е нешто чиста дали можи да се инфицира? и колку време треба да се мачка со јод по ставањето...ако воопшто треба?? и уште нешто...можи да има поголеми компликации освен то да загнои?? фала однапред