Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пирс

Дискусија во 'Тело' започната од MadeinHeaven, 9 февруари 2010.

1. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    Лелеле ич не сакам пирс јас не би ставала (освен на уше стои како обетка) и многу ми е гадно тоа кога гледам дека некој има а највеке на уста :)

2. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    Имам пирс на нос веќе 3 години...
    Сакав и на веѓа да ставам ама некако не ми е женствено... :D

3. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Леле,јас ич не сакам пирсови.Одвратно ми е кога ќе видам женско со пирс.А кај машките може ама најдобро кај уво .. :)

4. butterfly33

butterfly33 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2012
    Пораки:
    1.252
    Допаѓања:
    1.100
    Дали се има некој испирсано на трагусот? Така демек го викале, јас прв пат слушам :D Интересно личи, ама мислам дека многу боли... :|

Прикачени фајлови:

5. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.188
    Допаѓања:
    23.228
    Имам двајца другари кои се испирсани на ова место :)
    Инаку да болно е, слично како на р'скавица, еве јас имам и можам да кажам дека ко го кладов болеше и неколку дена не можиш да спиеш на та страна, и јас сакав да си клам на ова место исто ама не сум одлучна да го напрам то нешто, пусти мој страв :lol: Се надевам дека некогаш ќе биди :)

На butterfly33 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lemonade

Lemonade Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    222
    Воопшто не ми се допаѓаат пирсовите и не верувам дека некогаш би ставила. Никако. Ништо против тие што сакаат и што си носат, впрочем кога гледам на други не ми смета но на себе не можам да замислам. Тетоважа да, пирс не.

7. lili....sweet

lili....sweet Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2012
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    19
    по глупо нешто од пирсот здравје...заникаде ми се

8. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Аххххх коа си го стаив мојот најубав пирс. Дома моите не ми даваа па испланирав неколку дена пред да го ставам си лепев лепенки на носот демек како пирс да ми изгледаат. И дојде тој ден си стаив пирс али со медицика ми го напраи дупчето. И таква цела јас пресреќна со медицинка али таа па преголема и мислам дека медицинката ми беше поголема од носот и додека шетав така цела горда демек имам пирс глеам лугево ме гледаат и мислев дека е ради тоа што „пирсот„ мој е поголем од мојот нос. Човекот ми рече да ја носам медицинката 3 дена па после да стаам нормален пирс али неможев да издржам такво нешто и уште првиот ден си купив пирс и си го сменив у вецето у трговски. Луге колку крф ми истече не сте свесни 2 паломи потрошив а другарка ми коа виде почна да плаче па коа ја видов дека плаче почнав и јас и чистачките од амет се извадија али после им објаснив се :) ... И така до ден денес имам пирс а моите се помирија со тоа :D (се заборавив од пишување :D )

9. blaa

blaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2011
    Пораки:
    410
    Допаѓања:
    378
    Мераклија сум за вакви работи.. Пирсови, тетоважи. :lol:
    Би ставила само на уво или на веѓа. :?: Ама не сега, рано е, мала сум. :D

10. Angelinkka

Angelinkka Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    361
    Сакам пирсови и тетоважи... и ќе си ги ставам (две тетоважи и еден пирс) па макар да дојде и крај на светот.... но прво морам да ги наполанм тие 18... :lol: Моите се обидуваат да ме разубедат, но тешко им оди! :lol:

11. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Мене пирсот ми е одвратно нешто, неможам да го поднесам.
    Ми дава впечаток на личност што многу сака да се прави важна, демек гледај јас што имам, јас сум тој/таа главниот/ата. Исто така, пирсот го сметам за дел од имиџот на рок, панк, хип хоп, емо ..
    Пирсот не ми се допаѓа кога ќе видам некој научилиште да го носи, носи си ти на рапуст, ама за научилиште не е вкусно и не изгледа убаво пред наставници.

Едниствено некако ми е интересно на носот, малечко некое. Тоа може некако да помине, а друго, уво, уста, папок, јазик, веѓа ..
    :emo: :puke:

12. Greeen

Greeen Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    728
    Допаѓања:
    568
    Обожавам пирс на уста,само уште храброст ми фали да одам да стаам. :lol:

13. bejbi19

bejbi19 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2012
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    24
    Само на стомак, на друго место одвратно ми е.

14. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.152
    Допаѓања:
    12.528
    jas si staviv pirs na 17 god na stomak i uste go nosam....sega imma 25 god!!! :rofl:

15. Simona190799

Simona190799 Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    2
    болеше многу?:)

16. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    866
    Допаѓања:
    908
    Алалада ви е девојки за храброста да си ставите пирс мене не само што ми е страв да си ставам пирс туку и стилот не ми е таков.

17. Ragazzina

Ragazzina Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    56
    fajlovi/image/thumb/60193

Би сакала да си ставам ваков пирс. Кажете ми дали има некоја сезона кога не е препорачливо да се пирса? зима или лето, што знам..
    Ви благодарам однапред :)

18. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    јас имав пирс на нос на 17 години го ставив ама ми се здосади и сеа не го носам некако глупо ми е

19. emocija

emocija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    53
    јас имав пирс на стомак од 16 години,не беше болно ни малку,баш супер беше и го носев се додека не се омажив и останав бремена со првото дете...Nекако ми беше страв да го носам во бременоста и го извадив и веке никогаш не пробав пак да го носам за жал.. и многу ми е кривооо :worried:

20. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Јас имав два на уста, се пирсав зимото 2009, мене дечкото што ме пирсаше ми рече дека летно време поголема можност има да се фати инфекција, не дека зимно време неможе, се разбира ако не се грижиш за пирсот не зависно од годишното време можеш да фатиш инфекција.. Само што ете, летно време повеќе се потиш, бактерии повеќе.. :)