Во Скопје нема , баш со една другарка баравме , едино да провериш по студијата за пирсање таму ако има
Другарка ми купи од ботони 290 денари, имаше различни бои и обична сребрена.. унаку девојки да ве прашам, јас си ставив на нос сега, ме итнересира пошто оваа што ми ја ставија обетката многу е голема, сакам подискретено, еве има 3-4 дена што си ставив обетка, во меѓувреме, го дезинфектирав местото со алкохол, и обетката (истата) ја исчистив и пак ја ставив зошто ми се собра го гној околу обетката ме итнересира кога можам да ја сменам, да си ја ставам помалата? фала ви однапред
Обично викаат после една недела може да се смени, јас немав никаков проблем после 2 дена ја сменив, не ми гноеше само ме болеше одреден период и после ништо и си ја чистев неделно по еднаш... а сеа неам гајле ја иам веќе 3 год
Мене не ми се допаѓа пирсот,гадно е кога некој ќе стави на јазик пример.Не ми се допаѓа помислата нешто да ми е "закачено" на телото или лицето.
Сум имала на нос, под долната усна, на интима и на папок. Од тие само на папок си го носам веке 6 год
Јас имав на носот ама за жал ми падна уште вториот ден и неможев да си го ставам пак... тоа беше уште прва година средно...кога ќе ми текне колку само караници имаше кога ме видоа моите Иначе моментално само на јазик имам Во последно време размислувам и на градите да си ставам (на брадавиците) ама тоа ако соберам храброст
Имав на веѓа, на нос, на јазик на устата, ги извадив ми сметаа ама само на устата го оставив многу си го сакам 6 години го носам веќе
devojki ve molam kazite mi kvalitetno pirs studio niz skopje od vase iskustvo ili iskustvo od nekoi vashi bliski??? i kolku bi me kostalo za pirs na stomak???
Моите нонстоп ги замарав за пирс,но тие не,не и НЕ.Сепак јас си ставав во глава дека мора да ставам па шо сака нека биде.Кога ме видоа 2-3 дена главата ми ја пукнаа со закони и прописи(а мора да споменам дека мајками е превише строга)Ама толку траеше тоа и помина,а јас ГОРДО си го носев пирс4ето можда 4-5 год и сеа го ставам ама поретко Не се мислете ако сакате ПИРС ставете ПИРС ,а ако 4екате од дома да ви дозволат ке се изна4екате.Сигурно нема да ве испудат од дома ради тоа
И тоа се рачуна за пирс? Хахах јас мислев тоа се обетки. Ако е за така имам 3 на едното и 2 на другото уво, и еден на нос