Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пирс

Дискусија во 'Тело' започната од MadeinHeaven, 9 февруари 2010.

1. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.754
    Јас сакам на стомак да ставам..Ама има едно девојче шо ми вика дека премногу били на стомак и крв течело и при ставање и при вадење..Па сега да си ставам или не?? Инаку летово имав пирс на ушето ама никој не ме запримети.. :lol: инаку мајка ми да ме заприметеше одма “КУЧЕЕ ВАДИ ПИРСОТ ОДМА ДА НЕ ТИ ГО ИЗВАДАМ ЈАС НАСИЛА..ШО КЕ МИ СЕ ПРАВЕШ ТИ??“ Такви се моите :lol:

2. MejkApGirl

MejkApGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    58
    Па и јас слушав муабети дека болело, незнам што (на нос имам) и ништо не ме спречуваше да ставам, а признавам скептична бев но желбата беше над се, и искрено не ни осетив болка, така да ако стварно го сакаш, нема ништо да те спречи, а и признавам секси стои таму ;)

3. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.820
    Допаѓања:
    176.361
    Обожавам пирсеви :inlove: Имам пирс под долната усна веќе скоро 6 години :D
    Моите дома беа ептен против такви работи, и поради тоа шо толку чекав на нивна дозвола останав само на тој еден пирс. Кога конечно сфатив дека никад нема да дозволат се пирсав без да знаат, потоа иако со денови слушав лекции веќе касно беше :D :D
    ако ги рачунате и оние на уво, имав 5 на едното ама кога ја пирсав усната мислев дека ќе биде премногу па ги тргнав, ги остаив само оние 2 на другото уво :D

4. MishellBN

MishellBN Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    19
    Покрај тетоважите што ги имам имам и пирс на стомак кој го носев и кога бев бремена... :)
    Инаку го ставив кај Мало и тоа пред добри 10 години...

5. krEM4Eto

krEM4Eto Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    4.274
    Сакам пирс на носот :wasntme: ама ќе видиме понатаму, а кај мачките највеќе ми се допаѓа пирс на веѓа, значи паѓам на дечки со пирс на веѓа

6. strelecF

strelecF Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    14
    Девојки дај ве молам препорачајте ми некој пирсаџија низ скопје, но да има студио а не по дома да пирса (некако шубе ми е)

сакам да се пирсам на стомак деновиве затоа ве прашувам и колку би ме коштало

7. EleonoraLovato

EleonoraLovato Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    683
    Допаѓања:
    676
    мнооооооооооогу сакам пирс на веѓа, ама многу ми е страв да ставам :D

8. MishellBN

MishellBN Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    19
    начи јас се пирсав пред 10 години и тоа во студио кај Мало и Симон беше кај Кригла уличката позади Влада.... е сега Симон има студио за тетоважи кај драгстор Бети уличката за на кај Католичка од Партизанска кога одиш....дали сега е таму или не незнам....

9. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    што мислите за овај пирс имам мерак а овие дена баш размислувам

10. marizza18

marizza18 Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Едно прашање до сите вас што имате пирс, пред некое време ставив пирс на стомак првата недела немав ништо компликации некои или црвенило или болење, веке од втората навака двете дупчиња ми станаа црвени одоколу, незнам што е работава, го мачкам редовно ама не се повлекува. Дали заздравуваат дупчињата или нешто др се случува????

11. marizza18

marizza18 Активен член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Општи прашања

Едно прашање до сите вас што имате пирс, пред некое време ставив пирс на стомак првата недела немав ништо компликации некои или црвенило или болење, веке од втората навака двете дупчиња ми станаа црвени одоколу, незнам што е работава, го мачкам редовно ама не се повлекува. Дали заздравуваат дупчињата или нешто др се случува????

12. Kiwibird

Kiwibird Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    6
    Боли и те како.Јас имам 14 дупки на ушите вкупно и неколку тетоважи.Од сето тоа трагусот најмногу ме болеше,а имам прилично висока толеранција на болка.

13. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Абе дечки ај кажете ми ако знаете некој добро што пирса во Скопјево али да не треба со присуство на родител, сакам да си ставам пирс под јазик на жилата, ама моите не ми даваат а решена сум неделава да ставам :)

14. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Знаете колку пари е пирсање на уво? :) :)

15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.463
    Допаѓања:
    17.155
    ^
    150-200 (мислам).

16. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Ти благодарам, многу. :D

17. charliee

charliee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2012
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    716
    и јас имам на трагусот и тоа два пати се имам пирсано и само тоа дефинитивно најмалку ме болело а на увцињата имам вкупно 8 пирса.сега сакам да ставам на стомаче ама не знам како е тоа некој да ми објасни?[​IMG]

18. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    141
    Некое професионално студио во Скопје?Број или местоположба некој да ми каже?

19. IvyYDG

IvyYDG Активен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Има едно во трговскиот Буњаковец на 3ти спрат “Skin Art“ (070421135) и “Коко“ no незнам кај се наоѓа али еве нивни FB https://www.facebook.com/koko.kuzmanovski.piercing

На LifeLove му/ѝ се допаѓа ова.
  20. MejkApGirl

MejkApGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    58
    вие на папок што имате.. боли? и течи крв? :?: