Јас сакам на стомак да ставам..Ама има едно девојче шо ми вика дека премногу били на стомак и крв течело и при ставање и при вадење..Па сега да си ставам или не?? Инаку летово имав пирс на ушето ама никој не ме запримети.. инаку мајка ми да ме заприметеше одма “КУЧЕЕ ВАДИ ПИРСОТ ОДМА ДА НЕ ТИ ГО ИЗВАДАМ ЈАС НАСИЛА..ШО КЕ МИ СЕ ПРАВЕШ ТИ??“ Такви се моите
Па и јас слушав муабети дека болело, незнам што (на нос имам) и ништо не ме спречуваше да ставам, а признавам скептична бев но желбата беше над се, и искрено не ни осетив болка, така да ако стварно го сакаш, нема ништо да те спречи, а и признавам секси стои таму
Обожавам пирсеви Имам пирс под долната усна веќе скоро 6 години Моите дома беа ептен против такви работи, и поради тоа шо толку чекав на нивна дозвола останав само на тој еден пирс. Кога конечно сфатив дека никад нема да дозволат се пирсав без да знаат, потоа иако со денови слушав лекции веќе касно беше ако ги рачунате и оние на уво, имав 5 на едното ама кога ја пирсав усната мислев дека ќе биде премногу па ги тргнав, ги остаив само оние 2 на другото уво
Покрај тетоважите што ги имам имам и пирс на стомак кој го носев и кога бев бремена... Инаку го ставив кај Мало и тоа пред добри 10 години...
Сакам пирс на носот ама ќе видиме понатаму, а кај мачките највеќе ми се допаѓа пирс на веѓа, значи паѓам на дечки со пирс на веѓа
Девојки дај ве молам препорачајте ми некој пирсаџија низ скопје, но да има студио а не по дома да пирса (некако шубе ми е) сакам да се пирсам на стомак деновиве затоа ве прашувам и колку би ме коштало
начи јас се пирсав пред 10 години и тоа во студио кај Мало и Симон беше кај Кригла уличката позади Влада.... е сега Симон има студио за тетоважи кај драгстор Бети уличката за на кај Католичка од Партизанска кога одиш....дали сега е таму или не незнам....
Едно прашање до сите вас што имате пирс, пред некое време ставив пирс на стомак првата недела немав ништо компликации некои или црвенило или болење, веке од втората навака двете дупчиња ми станаа црвени одоколу, незнам што е работава, го мачкам редовно ама не се повлекува. Дали заздравуваат дупчињата или нешто др се случува????
Општи прашања Едно прашање до сите вас што имате пирс, пред некое време ставив пирс на стомак првата недела немав ништо компликации некои или црвенило или болење, веке од втората навака двете дупчиња ми станаа црвени одоколу, незнам што е работава, го мачкам редовно ама не се повлекува. Дали заздравуваат дупчињата или нешто др се случува????
Боли и те како.Јас имам 14 дупки на ушите вкупно и неколку тетоважи.Од сето тоа трагусот најмногу ме болеше,а имам прилично висока толеранција на болка.
Абе дечки ај кажете ми ако знаете некој добро што пирса во Скопјево али да не треба со присуство на родител, сакам да си ставам пирс под јазик на жилата, ама моите не ми даваат а решена сум неделава да ставам
и јас имам на трагусот и тоа два пати се имам пирсано и само тоа дефинитивно најмалку ме болело а на увцињата имам вкупно 8 пирса.сега сакам да ставам на стомаче ама не знам како е тоа некој да ми објасни?
Има едно во трговскиот Буњаковец на 3ти спрат “Skin Art“ (070421135) и “Коко“ no незнам кај се наоѓа али еве нивни FB https://www.facebook.com/koko.kuzmanovski.piercing