Имаш некој сигурен селер да ми препратиш? Некако кога се работи за пирс на стомак не ми се ризикува со било што.
MKD 30.13 20%OFF | Crystal Navel Ring Bar Barbell Drop Dangle Body Piercing Nombril Ombligo Belly Button Rings Men Women Body Jewelry https://a.aliexpress.com/_m0gWHLh Јас од овој купив и пирсот супер беше од нерѓосувачки челик и квалитетно изгледаше . Јас не добив никаква алергиска реакција или инфекција . Нормално кога ќе стигне ќе го пребришеш со алхохол ќе го дезинфицираш и тоа е тоа.
И јас истото ќе прашав, а и разгледував по страниве претходно никој ништо нема пишано. Ти да не си стави случајно меѓувреме па да ми кажеш што, како, каде? Или пак некој друг
Те болеше ? Интересен пирс ама јас не би ставила на тоа место затоа што би ми било страв да не го закачам негде. Каде се наоѓа студиото?
Па боли ама е издржливо. На лева рака го ставив баш ради тие причини да не се закачи. Треба време да зарасне за да ставам помал и да дојде таман, сега е намерно лабав затоа што неколку дена ќе отекува. Студиото е во ТЦ Буњаковец на први спрат.
Две недели ќе поминеш на потечна храна супи, јогурт... не смееш топло ништо. После секое јадење ја плакнеш устата со хидроген и јод. Јазикот ќе ти отече малце, ќе шушкаш при зборење. Ставањето е со локална анестезија боли секунда бар мене. После 2 недели идеш на проверка кај тој што те пирсал да провери и да ти смени пирс. Друго се ќе ти објаснат во студиото.
Здраво Имам две дупчиња на ушите и сакам да си направам уште едно малку погоре исто на мекиот дел. Двеве ми се од дете, направени во златара, но сега сакам да си го направам во студио за пирсинг бидејќи според се што читав на интернет тоа е многу подобар начин од пиштолчето. Со тату и пирсинг студиа немам никакво искуство до сега па сакав да ве прашам вака според вас кои се најдобри во Скопје?
Сакам да лупнам пирс на веѓа ама бидејќи сум студент не знам колку и дали ќе бидам осудувана од професорите. Дали тоа некако ќе влијае врз сликата што (ќе) ја имаат за мене? Некој да сподели искуства со видлив пирс и факултет . Едит: Дали остава длабоки дупки по вадење? Дали некогаш зараснуваат?
Имав индустриал пирс кога идев на предавања не приметив да ме осудуваат. Битно да го совладаш материјалот да положиш а они може што сакаат да мислат, зашто би ти било уопште битно што мислат професорите за пирсот.