Затоа што пример некогаш таков видлив пирс е пречка да најдеш работа. Е сега знам дека работа и факс не е исто ама пак, да не е пречка за земање оцена ако ете некој професор мрази пирсови.
Rabota e drugo, na faks jes da ima iskompleksirani profesori no ne sum primetila profesor da osuduva poradi necij stil na oblekuvanje imase i mnogu poekstremni stilovi (apla pankeri so cetki i tetovazi) koi ne bea osuduvani.
Кај нас не би требало. На една рака можат да се избројат катил што се. Ако ти се сака стај си. Ја на стомак сакам ама никако да отидам.. едит: Мислам останува.
имам 2 - helix и 1 - tragus Проблемот во Мк е што нема обетки за било каков пирс, а научна фантастика е да најдеш за уво . Е до толку сме заостанати
Пред 1 месец ставив пирс на пупе и сеуште имам ептрн малку гној,тоа нпрмално е? И до кога треба да го чистам со хидроген и кога можам да го сменам ?
Колку време треба да заздравува пирс на папок пред да смееш да се бањаш во море/езеро? И дали има ептен болка првите денови поготово у седечка положба?