Девојки каде во Скопје има убави пирсеви, ми треба за нос, освен блинг блинг бидејќи све им е од али експрес, а цените им се до плафон ..
Zdravo devojki si ako mozhe za sovet, bev da go dupnam uvoto i medicinkata ja izvadiv sledniot den i si staviv obetka.. eve vekje 3 dena si imam bolka ne e zazdraveno dupceto.. shto da pravam? Stavav hidrogen, betadin....
Медицинката треба да седи 4-6 недели за да заздрави. Премногу брзо е извадена. Ќе осетиш кога ќе заздрави зашто не боли толку и не се појавува големо црвенило. Не ставај никаква друга обетка додека користиш масти или хидроген може инфекција ти се има направено. Подобро врати ја медицинката да не ти се затвори дупчето и продолжи да дезинфицираш
Здраво девојки. Пред 6 дена ставив хеликс, во златара со пиштолче. Првите 2,3 дена осеќав само болка околу дупчето, ама сега веќе 3 ден ме боли цел дел р'скавицата, и е црвена и потечена. Жешко е увото ко температура да има. Ставам хидроген и гентамицин маст. Страв ми е инфекција да не ми се нсправила. Од искуство ваше со хеликс пирс нормални ли се симтомиве, и колку долго осеќавте болка? Поздрав
Да, мене ми се случи и ставав маст хидроциклин и за неколку дена ми се смири. Симптомите дефинитивно не се нормални но без грижи верувам дека ќе се среди.