Обожавам пирсови, имав на нос и под јазик, на носот намерно го извадив ми здосади, а на јазик ми излезе афта баш на тоа место кај што ми беше пирсот и викам ај ќе го извадам додека да помине, али толку брзо ми зарасна местото што немаше шанси да го ставам пак. Планирам пак на исто место да се пирсам и одамна имам мерак на онаа малечка рскавица кај што почнува дупчето на увото.
Обожавам пирсови....имав под устата ама нешто се искомплицира и не го носам... Цел живот сакав на јазик и си ставив пред 4 години...неприметлив е и си го сакам...се играм со него, некогаш и заборвам дека е тука па кога ќе ми текне па се играм...
немам пирс, ама мн би сакала да ставам на јазикот, ама дома треба да воен фронд да се отвори , ај можи некогаш . . .
Многу сакам пирсеви. Имам еден на веѓа, скоро 5 години веќе. Ама брзо помина времето. Сега сакам следно на јазик, многу ми е секси таму. Ајде ќе биде и тоа.
Сакам пирс на папок али сум неодлучна малце Ама сакааааам сепак Мајка ми рече ќе размислела али ако ставам на доктор
Јас имам пирс на папок се испирсав пред 4 години и уште го носам никако да ми помине меракот за да го извадам и се си викам ај уште ова лето.. хаха Инаку кога отидов да се пирсам не знаеа ни мајка ми ни татко ми, на мајка ми и кажав после недела дена, а татко ми не знае сеуште
Еххх имав пирс на јазикот пред 6-7 години. Од дома нормално не знаеја. А јас толку многу си бев заљубена во пирот но се случи што се случи и поради бишиот мој морав да го извадам, му сметаше (смотан, сите го сакаат пирсот на јазик, на него му сметаше). Имав и на папокот, го извадив оти ми здосади, имав на увото на рскавицата, ме болеше многу и тој го тргнав. Тетоважи немам. Сега обетки носам само на ушите, на тој нормалниот дел
И мене од дома ми дозволуваат да ставам пирсови но во овој мојот смотан град Штип никаде не можам да најдам каде ставаат,а сакам да ставам на веѓата.Некој случајно да не е информиран каде може во Штип да ставам ?
Кенди прашај во темата сакам да прашам.... таа е поактивна можеби тие ќе ти одговорат а иначе јас незнам
девојки имам пирс на папокот ѕвездичка и преслатка е мн.убаво седи си ја ставив кога бев 2 година средно и ја немам извадено еве веќе околу 8 години не ја ставив со дозвола изгледа бев премногу луда па не ни размислував но си ја ставив во просторија легална за пирсинг и немав никакви проблеми мајками дозна случајно пред неколку години и немасе војна со разговор решив а таткоми ни ни знај а и не би сакала искрено можеби некогаш ќе ја извадам ама сега не мн.си ја сакам и мн.убаво ми стои подршка од мене до сите што сакаат да си стават
на папок, на нос,тетоваза све си имам и многу си ги сакам пирсевите си ги менувам скоро секој месец така да ако некој сака да си стави прис или тетоваза нека не се мисли
Zdravo Candy mislam deka e ok toa sto sakas da stavis pirs, ama vnimavaj oti treba posebno odrzuvanje na mestoto, oti HEPATITIS C mozes da dobies t.e. zoltica, zatoa vnimavaj koj ke ti go stavi, i kako ke go stavi na koj del od teloto sakas pirs [mod-kirilica:8zr2lj9b][/mod-kirilica:8zr2lj9b]
Да да информирана сум за се во врска со пирсовите,сакам да ставам на веѓата но затоа се распрашувам каде ставаат во Штип и се разбира се да е хигиенски и како што треба,да не го ставам со страв дека ке ми биде нешто,а за хигиената немам гајле одговорна личност сум за такви работи btw одвај чекам да наполнам 18 од татко ми за роденден ке имам тетоважа си го сакам татичко (панкер во душа)
Да, немам никаков остаток од пирот на папокот. Само ми остана така затемнет дел (дупката што се затвори сега е со малце потемна боја од останатиот дел од кожата, ама не се приметува).
јас сум имала прво на нос имав 13 год и сите ауу ај и они си ставиа,го извадив си ставив на брада под усна на 15 год,на 16 ставив на пупак моите незнаеа за на пупак и си го носев 3 години,сакав на јазик имав закажанпо се и еден ден пред да идам деЧкото скина конци нека му е лесна земјата,сеа ќе бидам мама па се двоумам за горната усна на страна а на вега несакам ни да помислам така да се е пролазно само интересно едно време секако треба и да се внимава посто јас цело уво си го наредив сама и на крај ми казаа у болница хепатитис б од менгуски