A дали знае некој колку пари земаат за обетка на ушето на р' скавица од прилика? Утре одам ... држете ми среќа многу ми е страв да не боли!
Дали некој има искуство со ...интимен пирс ?! Како се одржува и колкава е болката ,,, онака најискрено ?!
на нос можеш да ставиш и обична обетка мислам да го дупнеш со медицинка кај обичен златар и ќе те чини 100 ден.После недела до две можеш да си ставиш друга обетка или пирс каков што сакаш.Ем поефтино ел побезболно
Сакам .. нејќум ... сакам ... незнам Сакам на веѓата ама братми многу го болеше кога ставаше па дури се онесвестил. Во битола ставаше. Еден мој совет... Доколку се одлучувате за пирс одете некаде каде што е по скапо и порофесионално бидејќи не знаете до кој проблем може да дојде.
Јас овде ставав, и ја имам уште, ми земаа 50ден. Не боли многу но после не можеш да спиеш на таа страна. Понекогаш и мене ме заболува иако веќе ја имам 6-7 месеци. Туку сакав да прашам да не има некој искуство со ваков пирс? Дали боли? Колку пари? Енитинг?
Офффф... моето увце е малку понатрупано.. хаха Имав 2 горе на р' скавецот... за тие ми земаа околу 300 денари за двете... некаде по златариве може да се најде и за поевтино... Моментално имам само 1 бидејки ставив обетка со многу мал циркон.. и ми отече увцето па морав да ја извадам едната.. инаку 2 години ја имам иии сеа воопштооо не ме болиии редовно си го вадам пирсот и го дезинфекцирам а доле имам 4 дупчиња тие сама си ги направив. воопшто не боли.... можеби малку.. и како што кажа caroline.costa ... некое време нема да спиеш на таа страна...
И мене не ми даваа кога ги прашав (за на рскавецот мислам) ама јас отидов и си ставив. Е кога после ми ја видоа обетката ништо не ми рекоа, не ми се ни караа. И после 3-4месеци ја извадив, и не ја носев 1ден и почна дупката да ми зараснува. Едвај ја ставив повторно, и многу ме болеше. Е сега твоите незнам дали ќе се налутат или не. Кај мене не се налутија
фала богу и јас со пирс. вчера си ставив пирс под устата,излегов се шетав и додека правам муабет со моите другарки оп ми паднало топчето.. а внатре пирсот мрда.. се вратив дома и на сестра ми дечкото по 3 ми го пробуши местото и игла.. сега за разлика од првиот пат малку ме боли пошто ми е подувано а вака ич не боли.. среќна со пирсот на уста јејејеје инаку мене ми се допаѓа и на нос ама глупо сега сестра ми и братучетка ми имаат на нос решив на уста т.е под уста е сега татко ми ве виде и ми вика вади тоа од уста, јас му викам нема ке ме научуш каква што сум! :Р мама ништо не ми кажа за ставање.. само кога се спуштив долу кај неа во соба и ми вика неможам да те гледам страв ме,викам зошто па сигурно 10 кила крв имаш , и кога ме виде бреееј ама ти е убаваааа ненормални
сакам да ставам пирс на стомакот.ве молам казите ми дали боли колку цини и предлог за некое пирсинг студио во скопје или тетово!!!!!!!!!!!!!!!!!!! итно ми е цело време викам да не-се расправам со моите и конецно се одлуцив, затоа помош ве молам дека и јас планирам да го направам истото само шо јас ке се пирсам на стомак, па дај ми предлог за некое пирсинг студио плс
Јас чекам уште некоја година да помине и да си ставам два пирса со црно мало топче на десната веѓа. Тоа ми е долгогодишна желба.