Јас да ви кажам обожавам да пискам да викам едноставно жива се дерам како улава сум, дури и јас се чудам како може да викам толку многу, а кога стенкам мислам сум на седмо небо. Ме прашува зошто се дереш толку ја викам не знам така ми доага од внатре, а обожава кога викам.
Пискам оти ме шлапоти ко кобила (не реков дека не ми се свиѓа). Само ќе кажам, гетото пред зграда ритам си фаќа од моето пискање, а и греота баба му.
zatoa sto mu e golem i debel i ne se izdrzuva pa moram da piskam.. a i zadovolstvo e togas ima poveke strast vo samiot seks.. off
Да не ви се погоди комшивка ко мојата, ќе видете што е пискање. Ноќна смена работи само (погодете професија ) и секој ден, ама буквално, во 5 сабајле вришти на цел глас, мислиш ќе ја убие. Да не кажувам за тресењето на лустерот и тропањето, се смееме со маж ми ќе ни паднат в кревет некој ден. Шала на страна, преку глава ми е веќе.
aww ne da piskam rasturm sosedite edncka ni povikaa 192 i ni dojde policija pred vrata za narusuvajne na javnijot red i mir i vlegoa vnatre po sto mnogu piskavme i ne videa u krevat kako jas vrz nego i prestanavme hahahaha i se zasramivme
Да бе.. во МК полицијата крши врати и сама си влегува како во американски филм.. Згора на се, освен ако не сте пискале на микрофон со добро озвучување, не сте доволно гласни за нарушување на јавен ред и мир. Сори, по струка ми е ова па навлегувам во детали