И така сум гласна кога зборувам 'нормално', не пак кога имам секс... Често ми се случува, партнерот да ми ја затвора устата, бидејќи сум премногу гласна.
Зависи. Најчесто со дланка, најефикасно е. Ако мислиш на пенис, ќе го извадам и пак ќе се дерам, ако ми дојде за дерење
Темава цело време ја читам како ПРСКАТЕ ли за време на секс И јас викам, ма не да викам додека глас ме држи
Душо прочитај убаво.. реков ВРИШТАМ! хахахха Какво пискање какви курци палци .. не сум педерче. ХАХАХХА И тоа е баш секси мислам си се изразувам како што сакам. Немам кочници во тоа поле ..... баш ми е јакичко.
Јас кога свршувам летам во други галаксии..... така да тоа е тоа. Другите нека ќутат ако сакаат.. вие си знаете како вие. хахаххаа @WildMk не мислев на педери туку на педерчиња , оние омега маженца ... и пак по 100ти пат , не сум геј .. шо сакаат нека прават не ме интересира.
Лелее.. Многу се палам кога стенка партнерот. Кога ќе чујам/видам дека му е убаво, додатно задоволство ми е. Ми треба фидбек и сакам сите сетила да ми се стимулирани кога имам секс, вклучувај го и аудитивниот