Ајде разбирам стенкање, и јас го правам тоа бидејќи така ми доаѓа од задоволство ама да пискам? Зошто? Не ми става нож туку нешто друго.
Пискам, вриштам, се дерам, викам, стенкам... зависи.. Гласна сум и во секојдневие и имам пискав глас, па сега ти види
Како милуваш така прави. Јас кажав за мене дека малце ми е чудно да пискам и вриштам при секс бидејќи не сум на колење. И јас имам пискав глас ама разликувам стенкање од пискање. Мислам дека некои го мешаат со гласно стенкање пискањето па затоа не се разбираме.
Исклучиво во подрум Најчесто дома... ако спие малата, можам да се контролирам. Само ако не е дома, или ако сме во хотел, можам да си се изнадерам слободно.
Викаат многу секси бил .. не знам , да не се фалам .. сигурно немам убав глас ама има нешто секси. хехе + - барем за време у секс не треба да се стегаме со природните секси звуци мислам ... така да опуштен сум до крај во тој муабет. Навивам и жените да се ослободат скроз...
И мене не ми беше јасно кога разговарав со пријателки и ми кажуваа дека пискаат и врескаат,и јас баш ко ти се чудев и велев сето е глупости претерување, но откако сум со овој мојов се уверив дека е возможно Еве јавно му се извинувам на комшијата што живее под нас, комши sorry not sorry
Мене да ми се извка ко фудбал да гледа ке го ошамарам одма Друго е воздишки или пак тешко забрзано дишење
Стенкање, искажување задоволство уфф.. Ти стенкаш тој појако за појако стенање, пошто сум малце гласна незнам како комшиите немаат ми замерено или викнато полиција хахаха.. Инаку стенкање и кај машкото особено при орално задоволство ммм.. нешто по секси нема
pri oralno zadovolstvo pomini mu so prstot na anusot,i dopiraj go,i davaj mu da go lizi prstot,ke ima mlaz 3 metari