Hahahahaha temava e vrv, sekako deka piskam ponekogas nemozam da se kontroliram kolku silno piskam, na pocetokot poleka ubo mi sto mi vlegol hahahaha a koga svrsuvam urlammm hahahah
Многу сакам и двајцата да сме гласни за време на сексот, но немаме баш можност, освен кога го правиме тоа надвор од домот, е тогаш сме целосно опуштени, без страв дали некој ќе не чуе или не
Ме палат девојки што пискаат јас кога свршувам "рикам" како лав и никако не може тоа да го контролирам.
Sekogas sum mn.glasna, del od vozbuda koja ne mozam da ja kontroliram...uzasno mi e koga nekad imam seks i mora da sme tivki radi okolina, mi vlijae na feeling i opushtanje, obozavam glasnost obostrana od partnerite i isto sakam dirty talk za vreme na seks
Zavisi do okolnostite. Ako. Sme Sami zosto da ne. Piskam a sakam koga ce go dovedam. Do svrshen cin pa. Koga ce pocne toj da piska
он има заслужено инаку знам дека не е во ред .иначе сум гласна тоа не ми се допаѓа.тој и онака одамна ми е бивши
Stenkam, vikam se sto mi doaga. Nikogas ne glumam , sekogas samo po sebe mi doagalo. Kaj nego vozbudata raste do plafooooon koga pocnuvam da stenkam i koga vikam ( ne mislam na derenje ) a isto i jas se isklucuvam koga on ke ispusti nekoj jako zadovoluvacki zvuk vo tekot na seksot osobeno na vzaemno svrsuvanje e prenajnaj jako zasto dvajcata vo isto vreme svrsuvame, stenkame, vikame.... Ova e epten vaka taze od sabajlevo...
Јас бидејќи сум машко само на крај и тоа ако сум немал повеќе време може и комшијата да ме чуе хугхх хахахааа
најубаво е кога го слушам неговото тешко дишење и на крајот кога ќе ми воздивне нешто прејако прубаво чуство и се осеќам како да сум на 7мо небо, па и ако сум ајле запалена тоа е најубавото нешто