Леле бе насловов на темата Инаку да , не сум ич тивка. Иако знам да бидам кога баш мора, ама не е тоа тоа. Како да си го загушувам задоволството се осеќам. Ах , продобивките кога имаш дете
Кога ми пружат орален знам да се опуштам до макс. И сето тоа да ме понесе да испуштам некојз звуци на задоволство
Се воздржувам ако не сме сами дома. Инаку ако сме сами да, но сепак гледам да не сум прегласна, срам ми е од комшиите.
Е ако де. Ќе ги поттикнеш да прават секс. Замисли во станот до тебе живее некој пар и досадно им е, нема што да прават, се расправаат цело време и одеднаш те слушаат тебе како пискаш/врескаш/урлаш и си викаат, па дај и ние да пробаме. Ќе пробаат еднаш, ќе пробаат уште еднаш и ќе почне да им се допаѓа. Животот ќе им стане посреќен, расправиите ќе ги нема, ќе станат порасположени. Се си има свое. Јас да сум женско би пискал и до другата улица да ме слушнат, ама дека сум машко, не можам.
За време на секс воздишки од задоволство, за време на оргазам сум гласна и крици како животно додека трае оргазмот
Зашто да не смее машко да писка? Да не е забрането со закон компирче? Јас единствено би пискала кога некој би трчал со нож по мене.
Го немаме тој пискав глас како вас женските. Не е исто. Си слушнала ли машко до сега да писне во било каква пригода? -не. Иначе уште подобро ако живеат пебзионери. Можеби бабата ќе го изненади на дедото некоја вечер, штом ве слуша вас младите како се забавувате. Ќе посакаат и тие да се потсетат на младите времиња.