Не да пискам,вриштам буквално! Кој знае комшиите на дечко ми какви ноќни мори имаат ради мене И не само што вриштам,него игром случаја,дечко ми го доби целиот пакет со се dirty talk-от Лаки хим Ама па убаво ми е така,после ко препородена сум си.Изгледа негативната енергија ја исфрлам така Теши се Мисс,теши се
Си пискам и јас..и тоа многууу,ама ако ситуацијата е таква да мора да се внимава барам место да ги задушам пискотниците...и во занес секогаш завршувам со заби во неговото рамо.
НЕ ПИСКАМ,,,АМА СТЕНКАМ,И ВИКАМ...Она природно како се осеќам така.викам дека сакам уште,,,ух се запалив......
Мене ми доаѓа да пискам, но кога ќе се опуштам до мерка да го „пуштам“ писокот од мене ме фаќа смеа сама од себе и имам упропастувано моменти зашто се кикотам ко зелена. Па гризам усни и си го држам пискањето во себе.
А, да кога сме добро расположени,сами,возбудлива предигра,и кога сум со некоја чашка алхокол во мене ептен сум отпуштена.
Mене ми е срам да пискам хахха сеа ми е смешно додека ви кажувам на вас, но да..... ми е срам да се развикам силно да писнам, незнам зошто но ногу пати и размислувам дека дечко ми ке помисли дека не ми е убаво дека не ме задоволува.... Кажете ми некој совет како да го победам тоа, дури изгледам на мртво тело кое не испушта никаков звук
Пред пискање уверете се дека никој не ве слуша, не мора луѓето да знаат дека имате секс, летово морав да ги слушам кирајџиите на тетка ми од горниот спрат, мислам стварно невкусно 5 часот сабајле во мојата соба не можев да спијам, морав да слушам некоја како вришти и мјаука , колку и да е нормално тоа во моментот со партнерот, воопшто не е ок кога комшиите или некој од домашните слушаат, па и моите беа дома логично, веројатно и тие слушаа, непријатно е во семејна куќа.. Можеби не е за овде ова ама морав некаде да си напишам за моите непреспани утра летово во сопствениот дом од (не)разбирливи причини
i jas imam komsii sto mnogu se razvikuvaat sekoga vecer sum primorana da gi slusam od so se "tivki" a posebno mi se gadi koga ke mi tekne deka imaat nad 60 god i se seksaat
Да поприлично сум бучна но ако има соодветни услови за тоа, т.е ако парнерот живее сам итн но несакам да му го дигам на таткому стенкајки ако живее со неговите, инаку најчесто тоа го правам не само понесена од возбудата туку и од сознанието дека тоа многу ги пали мажите и им влава поголема самодоверба дека се одлични е...и
Онака бе Славица, си писка за подобар ефект Ги пали тоа мажите, па така некогаш чисто за негов ќеиф...
Реков дека треба понекогаш да се контролираш зависно од околината, инаку не глумам но понекогаш го правам тоа појако од обично кога гледам дека партнерот нема самодоверба.
ПА да мора да има и светлосни и звучни ефекти за подобра негова самодоверба. Море таков без самодоверба кој се плаши од ,,мојата,, не го ни е..м ни 5%
Хахахаха да си жива и здрава ме изнасмеа. По волку трчање низ дома ми требаше едно смеење. Инаку да не бидам оффтопик, си испуштам јас звуци така, зависно со кој интензитет ме љуби партнерот и како се чувствувам. Понекогаш и да е премногу добро знам да замолчам и да загризам усни. А за негов стимул да глумам не. За мене да си се стимулирам ако мене ме пали ок, а за нечиј ќеф ќе се подзамислам. Иако цела кон задоволство на двете страни
си стенкам богами и тоа ептен се внесувам и заборавам,ма да некад морам да се контролирам кога не сме сами..не би можела да ги погледнам неговите после тоа он си има тактика ако забегам ептен...ќе почне да ме лапа и не ме пушта или попушта малце музиче.
Ретко кога ми дозволуваат околностите Мразам кога морам да се ставам на мјут ,ми губи на квалитет јбг. Ама стопроцентно ја користам секоја прилика
како прво и основно морам да уживам за да пискам ... иначе не сум бучна мора малце да постои фалење на воздух но да пискам !! ми се нема десено т.е ми се има десено ама од што ме болело не од возбуда