1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пискате ли за време на секс?

Дискусија во 'Секс' започната од N.A.T.A.S.A, 28 октомври 2010.

1. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Не да пискам,вриштам буквално!
    Кој знае комшиите на дечко ми какви ноќни мори имаат ради мене :^)
    И не само што вриштам,него игром случаја,дечко ми го доби целиот пакет со се dirty talk-от :$
    Лаки хим :lol:

Ама па убаво ми е така,после ко препородена сум си.Изгледа негативната енергија ја исфрлам така :wasntme:
    Теши се Мисс,теши се :D

На sj *O* и Veki4kaa им се допаѓа ова.
  2. persivojka

persivojka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    piskam piskam kako da ne piskam :D toa e najubaviot del od seskot !

3. ruzmarinka

ruzmarinka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    137
    Си пискам и јас..и тоа многууу,ама ако ситуацијата е таква да мора да се внимава барам место да ги задушам пискотниците...и во занес секогаш завршувам со заби во неговото рамо. :lol:

4. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    НЕ ПИСКАМ,,,АМА СТЕНКАМ,И ВИКАМ...Она природно како се осеќам така.викам дека сакам уште,,,ух се запалив...... :D

5. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    сакам да писнам ама не можам, мајка му ни стражари на врата :( , а мојов глупчо, ништо не превзема :fubar:

6. Gerberce

Gerberce Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    67
    Мене ми доаѓа да пискам, но кога ќе се опуштам до мерка да го „пуштам“ писокот од мене ме фаќа смеа сама од себе и имам упропастувано моменти зашто се кикотам ко зелена. Па гризам усни и си го држам пискањето во себе.

7. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    А, да кога сме добро расположени,сами,возбудлива предигра,и кога сум со некоја чашка алхокол во мене ептен сум отпуштена. :lol:

8. Inna92

Inna92 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Mене ми е срам да пискам хахха сеа ми е смешно додека ви кажувам на вас, но да..... ми е срам да се развикам силно да писнам, незнам зошто но ногу пати и размислувам дека дечко ми ке помисли дека не ми е убаво дека не ме задоволува.... :( Кажете ми некој совет како да го победам тоа, дури изгледам на мртво тело кое не испушта никаков звук :(

9. Antonija123

Antonija123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 август 2011
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    73
    Пред пискање уверете се дека никој не ве слуша, не мора луѓето да знаат дека имате секс, летово морав да ги слушам кирајџиите на тетка ми од горниот спрат, мислам стварно невкусно 5 часот сабајле во мојата соба не можев да спијам, морав да слушам некоја како вришти и мјаука |( , колку и да е нормално тоа во моментот со партнерот, воопшто не е ок кога комшиите или некој од домашните слушаат, па и моите беа дома логично, веројатно и тие слушаа, непријатно е во семејна куќа.. Можеби не е за овде ова ама морав некаде да си напишам за моите непреспани утра летово во сопствениот дом од (не)разбирливи причини |(

На sj *O* и Lovely93 им се допаѓа ова.
  10. aruba

aruba Истакнат член

Се зачлени на:
    4 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    i jas imam komsii sto mnogu se razvikuvaat sekoga vecer sum primorana da gi slusam od so se "tivki" a posebno mi se gadi koga ke mi tekne deka imaat nad 60 god i se seksaat

11. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Да поприлично сум бучна но ако има соодветни услови за тоа, т.е ако парнерот живее сам итн но несакам да му го дигам на таткому стенкајки ако живее со неговите, инаку најчесто тоа го правам не само понесена од возбудата туку и од сознанието дека тоа многу ги пали мажите и им влава поголема самодоверба дека се одлични е...и

12. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Онака бе Славица, си писка за подобар ефект :D Ги пали тоа мажите, па така некогаш чисто за негов ќеиф... :D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Реков дека треба понекогаш да се контролираш зависно од околината, инаку не глумам но понекогаш го правам тоа појако од обично кога гледам дека партнерот нема самодоверба.

14. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    ПА да мора да има и светлосни и звучни ефекти за подобра негова самодоверба.
    Море таков без самодоверба кој се плаши од ,,мојата,, не го ни е..м ни 5%

15. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Хахахаха да си жива и здрава ме изнасмеа. По волку трчање низ дома ми требаше едно смеење. Инаку да не бидам оффтопик, си испуштам јас звуци така, зависно со кој интензитет ме љуби партнерот и како се чувствувам. Понекогаш и да е премногу добро знам да замолчам и да загризам усни. А за негов стимул да глумам не. За мене да си се стимулирам ако мене ме пали ок, а за нечиј ќеф ќе се подзамислам. Иако цела кон задоволство на двете страни

16. Zumbula

Zumbula Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    138
    си стенкам богами и тоа ептен се внесувам и заборавам,ма да некад морам да се контролирам кога не сме сами..не би можела да ги погледнам неговите после тоа :D он си има тактика ако забегам ептен...ќе почне да ме лапа и не ме пушта или попушта малце музиче. :D

На IvannaT му/ѝ се допаѓа ова.
  17. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Ретко кога ми дозволуваат околностите :rofl: Мразам кога морам да се ставам на мјут ,ми губи на квалитет јбг.
    Ама стопроцентно ја користам секоја прилика :lol:

На Veki4kaa му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    744
    оф леле дда

19. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    стенкање да, ама пискање и не баш :)

20. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607

како прво и основно морам да уживам за да пискам ... иначе не сум бучна мора малце да постои фалење на воздух но да пискам !! ми се нема десено т.е ми се има десено ама од што ме болело не од возбуда :D

На deckoto му/ѝ се допаѓа ова.