Пикањето ме асоцира на високи октави хх а јас немам некој висок глас , во секој случај стенкам и може да се каже викам кога свршувам така ми е поубаво кога треба да свршам а да сум тивка не ми е ист филинг , а кога сме си сами е тогаши двај цата сме си погласни и мн ни е убаво
Не знам зошто но еве малку ми е срам.Воздишки да,но некако ми е срам да викнам погласно,а знам дека дечко ми тоа го сака.Мислам дека ако не викнам барем погласно,тој мисли дека не ме задоволува или дека не ми е убаво.Дали не сум доволно опуштена,не знам што е.
Испуштам воздишки, ама не пискам. Се има случено да вриснам неколку пати, ама не многу јако. Тешко маж ми ако вриснам. Нема да му текне пак на секс.
Зависи од приликите и степенот на возбуденост но најчесто стенкам мене ми е поубаво така а знам дека и на машките им се допаѓа. Инаку освен стенкањето неретко користам и вулгарни зборови особено ако партнерот не е доволно мотивирам, мажите особено сакаат да слушнат такви зборови и тоа многу ѓи пали. Не сум девојка која ги крие емоциите или од оние кои можат да читаат весник за време на секс. Јас дури и кога мастурбирам, обожавам да стенкам особено ако сум сама дома. Додека врискањето е повеќе изразено при анален секс ма да како што реков во темата за „анален секс“ ретко го практикувам, знам да си го дозволам и тоа задоволство но не многу често. Инаку нема ништо лошо во стенкањето или пискањето но ако тоа доаѓа од возбуда а не од глума.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... krvMqLnc5U вакво стенкање ми е океј,ама да ми писка ич не сакам.
има врска и тоа каква од шо му е со надпросечна големина ме боли бидејќи удира во ѕидовите на матката а мене на моменти ми се плачи од болка,кога сме погруби мислам...
еееееееее закон е тема значи како ви текна-јас си подвикнувам на моменти ама не многу гласно,но имам некоии испади и јас.
А бе според мене не е битна големината -битна е техниката која ја има партнерот.Должината не игра голема улога затоа што задава болка кога ќе допре предлабоко .....Јас врискам затоа што ми е убаво а знам дека и на партнерот му причинува големо задоволство да ме слуша.Не сме многу гласни ама доволно за да знаеме дека уживаме.
веќе кога почнавте со темава за пискањево нешто поврзано со тоа... ајде давајте сугестии...дечко ми обожува ''dirty talk'' ама јас не сум така добра во тоа ве молам за совет што да му зборувам како да го возбудам максимално, да го излудам!!!
nekogas stvarno mi ide da piskam,da diveam vo krevet ama koga sum umorna si velam ajde bre svrsi veke ednas uste li?
ме интересира вака од женска гледна точка што ги пали девојките најмногу при секс нарочито кога се многу напалени
Мене најмногу ме пали кога ми зборува dirty у стилот дека ме посакува баш сега во моментот баш тука, ме зема в раце, ме залепува за sидот и онака страсно ќејфски од уста до врат па на увце цела ме излижи па стигне до брадавиците..па надоле ауфф .. обожавам кога онака машки ја води предиграта. Сметам дека таа е доста битна у сексот. А за пискање даа.. тоа уште повеќе го пали..аах what would life be without sex?