Јас не би го нарекла пискање, повеќе одговара стенкање... И да, стенкам, особено кога сум на врвот, а мојот партнер ми кажа дека тоа звучело многу секси и провокативно...
mnogu ubavo mi zvuci koga go opisuvas ova site maski treba vaka da postapat za devojkite da im bidat zadovolni a narocito koga stanuva zbor za div seks
Ха - ха. How about...no!? Единствена ли сум? :geek: Не сум сексуално активна, само повеќето пати сум имала петинг, а иако не е на исто рамниште, сепак не. Некои и додека мастурбираат пискаат пред и откако ќе доживеат оргазам што за мене е малку нетипично. Океј, можеби сепак размислувам поинаку од другите и имам поразлични сфаќања, но за мене силните воздишки за време на секс се малку...премногу. Ајде океј е тивко, во шепот, или некако благо...Ама дерење до лудило? Сепак вие си знаете како ви е арно, која сум јас да судам?
Hahahahah znaci site ste ludi me iznasmeavte lugee kolku bi sakala site feminki da se sobereme na kafe negde i da se iznamuabetime i da se iznasmeeme komedii ste stvarnooo vaka ne sum se smeela so meseciiii..i da temava e ludila..i jas ne da vikam ohooo
Hahahahah znaci site ste ludi me iznasmeavte lugee kolku bi sakala site feminki da se sobereme na kafe negde i da se iznamuabetime i da se iznasmeeme komedii ste stvarnooo vaka ne sum se smeela so meseciiii..i da temava e ludila..i jas ne da vikam ohooo
Пискање ама до некоја одредена граница ( А не да помислат комшиите дека ме колат ), пошто некако приметувам дека тоа го возбудува
сите машки се возбудуват од пискањето не само он затоа што повеке подобро ама у граници на нормала хаха
Jas ne piskam a mnogu bi sakala no sram mi e od partnerot neznam zashto mozhe da mi kazhete shto da pravam hh
Интересна тема.. мн стенкање но коа доаѓа моментот на мастурбирање има и пискање и тоа доста но коа немам можност гризам у уста било што ми дојде при рака ( перница, чаршав, ќебе ) само за да не пискам
До пред да станам сексуално активна, исто вака размислував Иначе ќе видиш кога ќе имаш секс ( зборам за добар секс ), силни воздишки ќе испушташ ако успееш да се исконтролираш