Најчесто јадам капричиоза,а дефинитивно најубава ја прават во Пелистер. Ама стварно не штедат ни печурки,ни шунка,ни кашкавал......Ја обожавам
Пицата има одличеееееен вкус меѓутоа не е толку одлично здрава затоа ја избегавам.Пица јадам можеби по едно парче во неколку месеци може да се случ бидејќи на некој начин ја исфрлив од исхраната
Јас за пица душа давам. Заљубена сум во тоа јадење. Најмногу ја сакам капричиозата а кога ке почнам да јадам се чуствувам како да ке изедам 10 пици
Со сигурност можам да кажам дека пицата ми е едно од омилените јадења. Обожавам пица! Омилена ми е капричиоза.
Пред 2 недели бевме со дечко ми на вечера, и имаше во менито пица по избор...леле луѓе кога видов, се израдував како дете за сладолед.....си нарачав шунка,кашкавал,куле,с.врат,маслинки,печурки,сирење,павлака и матено јајце уффффффффффф милина жива, и на крај тоа сосот-кечапот туф утф туф сеуште на душава ми стои.
Последно на готово тестот ја направив со сушени врган печурки, кисели краставички и кашкавал и кечап, беше прсти да излижеш!