Пицата мама што ја прави најдобра е. Иначе обично нарачувам со лути пиперчиња, и вегетаријана сакам.. ама како во Претор што јадев ова лето вегетаријана, ретко дека ке пробате на друго место такво вкусно нешто. Би убила за една таква сега.
Многу сакам пица , таа мама дома што ја прави, она го меси тестото јас ја филувам со што сакам ,прсти да излижеш, камо сега да имаше ... мммм
Обожавам пица, а поготово маргарита и фрути ди маре! Многу се вкусни... Баба ми знае да прави и и е многу вкусна, само што тестото многу дебело го прави и тоа многу ме нервира и затоа секогаш со братучедка ми си порачувавме од Пица 5 во Ново Лисиче. Дефинитивно поубава пица од таму нема. Сега ми текна, во Венето во Сити мол исто убава беше кога јадев летово. Инаку од кога дојдовме во Виена ги има замрзнатите па да си ги допечеш од Dr.Oetker и од него само маргарита јадам, зошто фрути ди маре е одвратна, а кога одиме во ресторан тогаш јадам фрути ди маре. Спојлер А дааа, ја имам пробано и легендарната пица Хаваи со ананас и одма морав да . Нешто погадно немам живот пробано.