Порачувал некој од Пица Фамилија да ми каже дали ги бива? Или некоа друга пицерија со бесплатна достава во Аеродром да ми препорачате?
За Пица Фамилија не знам какви им се пиците, но мислам дека Пица 5 (Ново Лисиче) доставуваат во Аеродром. Од таму еднаш имам пробано пица и ми се допадна, а од пица5 во Центар неколку пати и исто и таму беше убава.
^^ Пица 5 и Маки се со бесплатна достава. Но Маки мислам дека до 20ч вршат достава. Пица 5 прават поубави пици да знаеш. Фамилијарна им е 320 денари, а во Маки 290. Еве нивни телефонски број: 070-822-929
Не ми треба фамилијарна, јас сум сираче Се шалам, живеам само со сестра ми, а таа не јаде пица затоа. За Пица Маки зборите за тој во ГТЦ доле во подрум? Ако е тој една од најефтините пицерии е, јас мислев дека веќе не работи, зашто na фејсбук страницата не им е активна од лани, па си реков овие се затворени. Не е ништо посебно, ама за тие пари е задоволителна пицата. А инаку ги знам добро лани со цимерката многу често од нив порачувавме. Порачав пред да прочитам од Пица Фамилија па каква таква, не сум ни доручкувала од што не можам да излезам, ногава ја зафркнав и цел ден се мислам што и како да нарачам да јадам. Фала женски инаку, следно ќе пробам од Пица5.
Ич не сум задоволна Јас се туширав сестра ми ја пречека на врата, кечап не донеле, како бе Јас да бев ќе прашав, среќа имаа што во купатило бев.. Зар не иде нивната пица со кечап, па нарачав пица што баш се јаде со кечап, капричиоза.. Еј ме изнервираа, не порачувам веќе од таму. А и пицата некако жива мислиш. смотани едни
Карина следен пат јас ти ги препорачувам Гала кујна, во склоп на Окта бензиската што е, значи ептен ги погодуват пиците и се каде каде подобри од Пица 5 на пример, јас ги пробав Кватро стаџоне и Капричиозата и сум презадоволна. Доставата им е топ, за 20 максимум 30 минути, плус 24/7 работи (ова колку е добро толку е и лошо) и да кечап си носат и без да бараш, Пица 5 на пример мораш да им нагласиш кога нарачуваш ако не, не ти носат а знаат и да се замаат па да чекаат поише нарачки еднаш се деси саат време да ја чекам пицата, а ми рекоа максимум 30 минути и му реков на дечкото сега не ти ја плаќам, почна да се правда дека не било до него и жал ми падна па му платив. Откако ја открив Гала кујна, Пица 5 ги избришав од листа.
Капричиозата во Бирократ како што кажа Дволичен за 240 денари е феноменалнаа со моцарела мх мх мх, прсти да излижеш, најубавата пица што сум ја пробала досега
Пица 5 значи која катастрофа, еднаш порачавме од таму и никогаш повеќе. Помрсна пица немам пробано во животот. И без вкус некако, абе за никаде. Пица Адриа мене ми се топ, или Доминос или Адриа ни се варијанта. Адриа имаат една со пршута и пармезан , па со дечко ми пола-пола ни ја прават (он јаде само капричоза ). Мана им е шо воопшто не се љубезни, кога-како ни наплаќаат за една иста работа и работат само до 11 h навечер.
Се согласувам за пицата од Сезам стварно е феноменална. истотака ви ја препорачувам и пицата капричиоза од 10ка пекарата. Преубава е и најадува многу, башка има и на краевите малце ко минимално пикантно сосче колку убав шмек да добие и феноменално е. Инаку да и мене ми е омилена капричиозата, но кога дома ја правам не ставам салама туку мачкам домашен кечап, редам многу маринирани печурки и цели прачиња кашкавал одозгора ама многу кашкавал да има- да се растегнува така убаво
Здраво. Сакам да направам пица во форма на срце, но немам калап.. Со што друго можам да направам? Благодарам однапред.