Мене највкусна пица ми е во Stazzione- Охрид, и пицата која ја прави тетин ми (од Италија е, и има ланец на пицерии)
Домашната пица на мама и кога сум излезена само капричиоза тоа се признава за пица друго не барем за мене
Specijaliteta mmmmmm,msm vo sekoja picerija se razlicni ama vo ovaa sto odime do sega najubava (omileno jadenje )
Денеска планирам тоа да јадам Со четири вида сирење..љубимата ми. Сакам и печурки и домати и пиперка во пицата...сакам и црна убава солена цела маслинка испечена on top. Се гледа дека се разбудив гладна денеска. Дома правам со брокула...врз неа (+/-шунка и) кашкавал..да се задуши и умириса брокулата
До 30% попуст на пици и паста, за сите нарачки прекуwww.dominos.mk или преку iOS и Андроид апликациите на Domino's Pizza Македонија.
За мене врв во Скопје се БАЛИЛА. Која и да ја нарачате пица е топ. Јас таму јадам или кватро салами ( со четири вида сувомеснати- пршута, кулен шунка и врат) или со 4 сирења. А предност е што можеш да нарачаш комбинирана па половината да ти ја направат со 4 сирења, половината со 4 сувомеснати. Ја препорачувам!
Омилена пица стандард- капричиоза. Прљвам понекогаш и домашна со пециво. Ме мрзи со квасец да го замесувам тесто.