Ѓавола (со кулен) и вегетаријана (со кисели краставички и маслинки со пиперче) И двете ми се подеднакво вкусни. Првата ја обожавам ама секогаш кога ќе помислам на пица помислувам на втората. Тоа е вкус длабоко врежан во мојата глава. Киселите краставички и маслинките со пиперче даваат посебен шмек. Во главава имам вкусови кои ги паметам и на нив се сеќавам секогаш кога ми се јаде нешто специфично. Еден од тие вкусови е вкусот на вегетаријаната. Ммм.. .
Капричоза и вегетаријанска ммм Доста убави пици прават низ градов Понекогаш и јас знам да си направам ама со готово тесто само си редам тоа што сакам,ама затоа сите ми ја фалат....тоа ти е кога си имаш златни раце
леле сеуште нема јадено а читам овде ми се прејаде обозавам пица ама малце ги повишив килограмите е што убаво беше пред една година јадев се што сакам и по колку сакам и во било кое време и си стоев на 52 кг а сега на 60 летнав што ке се прави незнам кога ми е вкусно да си јадам пица
најомилена ми е маргарита тоа е оваа горе на сликата. бидејќи сум вегетеријанец најчесто ја јадам таа или вегетеријанска, поретко капричиоза.
Македонска пица со лута пиперка, патлиџан, кулен, пршут, кашкавал, свежи печурки и сирење. Спојлер Во Пелистер ја прават најдобро
Уффф обожавам пица и обавезно еднаш неделно ја јадам. Домашна неќам, пошо мајка ми многу дебело го прави тестото, а јас сакам тенко и да крцка, иначе омилени ми се quattro formaggi, маргарита и чезена.
ахх италијанците деф. имаат најубава храна ги обб....вчера и завчера баш јадев пица, ама посна и преубава беше....а капричиозата е најубава...баш би сакала да отидам до италија да пробам италијанска пица, лазања и шпагети со нивен сос ....ок не само за тоа
Уште една вкусна тема сум пропуштила. Нема кој не јаде пица, нели? Јас сум фан на маргаритата, само со кашкавалче и доматен сос. Прсти да излижеш. Мене ме кочи тоа што не јадам печурки, едноставно не ги можам. Едно време јаде капричиоза и ги требев печурките, ама сфатив дека не ми се допаѓа само така со шунка и кашкавал. Тие што се од Аеродром веројатно барем еднаш седнале во РедКафе. Пробајте ја таму пицата Поло. Убавото во неа е што е со пилешка шунка и кари. Другото е стандард кашкавал, печурки и кечап. Многу поубав шмек од капричиозата, феноменален. Не е многу прочуена пицава, ама јас ви ја препорачувам, нема утка.
Оххххх обожавам ПИЦААААА!!!!! Најмногу сакам да јадам капричиоза, а поретко некоја друга зошто не сакам да експериментирам со вкусовите. Некогаш ги отстранувам печурките, а некогаш не. А сега како би ми легнала една пица со кока-кола.... мх мх мх
Час со сестрами пред излегување ќе идеме на пица....уште сега ми се пријаде кој ќе чека до час мммммм тоа ми е нешто најслатко
Капричиоза или Маргарита........... аххххххххх Или евентуално една дома што си ја правам, најслична е до капричиоза само што не ставам шунка. Нема никаква салама во неа
Оф, и јас сум на диета ама некој убав сончев ден, наскоро можда би јас една убава сочна мммм Капричиоза или не 4 формаџио.. онаа со сиренца и сиренца ммм многу сиренца разни сиренца, сиренца на куп ....обожавам сирење. не дека не се разбра Може и Мехикана една, секако дека може. Сакам, ма се сакам се сакам... пошо диетава, па полудувам на темиве со храна... голтам сликички убави такви.. некакви
Јас решив да пробам една нова, во пицеријата каде што ја јадев се викаше Бела Миа и дефинитивно од денес ми е во групата на омилени. Малку е поскапа и покалорична, а се состои од: доматен сос, печурки, кашкавал, печеница, оригано и павлака.