После толку долго време синоќа јадев Кватростаџоне. Со Убавата си ја поделивме по пола, си ја размачкавме павлаката и ја полеавме со домашен кечап. Џоа хоум деливери Ми фалеше вкусот
Mммм пица. Сакам пица со еден тон кашкавал и кечап и ништо повеќе. A омилена, дефинитивно ми е quattro formaggi.
Да, многу кашкавал, кечапче еден куп, печурки, пиперчиња може, маслинки, и патлиџан се прифаќа. И да, да нема салама. Ми се пријаде сега.
Пицава ја јадев во Албанија и НАЈУБАВА Е! Најубавата и највкусната пица што сум ја пробала во мојов живот. А и како што сум зависник од млечни производи - особено сирење и кашкавал... Прво се плашев да не има некое смрдливо сирење, т.е. кашкавал, ама многу добра испадна, т.е. ОДЛИЧНА.
Пица сакам најмногу, мирисот едноставно е најубавввв, капричиозата е врв мн нормално, со сосот од пицериите што го прават мммммммммммммм совшенство
Капричозаа.. прво ги јадам печурките одозгоре, па после остало. Па и со доматно пире одозгоре.. преубаво е.
да и јас ја сакам капричиозата...кога бев на одмор јадев една само со кашкавал незнам како се викаше превкусна беше
Пица и пиво-е ај одолеј Нема шанса.Секогаш имам време за пица.Сакам да си правам и дома ,или со готово тесто еднаш и сама правев тесто,ама бааги работа е.Во Енрико ми е закон пицата А со оглед и на тоа дека ми е близу,во Лептокарија,ме носи често патот таму И сега ќе ви се пофалам со мојата пица-секогаш различно правена.
сите виодви пици ги обожавам дури онаа вегетеријанската со пченка врз неа, но најомилена ми се оние каде доминира кашкавалот како на пример маргарита ( кечап,1 тип на кашкавал и босилек) и пица со четири типови на кашкавал, па капричиоза и така се до вегетеријана. многу голем пица фан сум.