Пред некој ден мајка ми ми направи пица, и морам да ја пофалам, значи капричиоза, но со многу јајца, кој е љубител на јајца, значи пицава е сон, уффффффффф
Уфф сакам пица многу ,али дефинитивно најубавата пица што ја имам пробано до сеа е во Пивница кај Тренд ...незнаете каква пица прават таму , ммм ми се пријаде дури сега
Јас јадам само капричиоза, најубава ми е од Далфуфо, Амати и од едно ресторанче во Охрид до хотел Александрија.. кој пробал знае
знаете ли некоја добра пицерија која доставува бесплатно пици до дома- во Скопје(да не е телепица) но да не е многу скапа ...и ако може бројот
Капричоза и Бела Миа дефинитивно ми се фаворити. Имам една омилена пицерија каде што најчесто одам, ама и дома сама си подготвувам со готови теста. Освен вообичаените намирници, понекогаш додавам и сусам, маслинки, павлака или мајонез. Калории до бескрај...
Уште една на списокот на омилени - маргарита ммммммм А за оние кои сакаат да пробаат некој невообичаен вкус, пробајте ја пицата Хаваи - со парчиња ананас од конзерва, прекрасна мешавина на слатко-кисел-солен вкус
Oбожавам пица,да можам секој ден би ја јадела,дошаните најмногу ги сакам Hајмногу ја сакам мексиканста со лути пиперчина,хавајската,капричоза,уф ми се отвори апетит сега Eдинствено не сакам пица со морски плодови,т.е јадам морски плодови,ама во пица ми е ,и да знаете дека пицата во Mакедонија е најубава и највкусна A и морам местово да го препорачам ако живете Oхрид или Cтруга,да знаете дека во Aнгела-Cтруга најубава пица прават
Пицата од АМАТИ ааааааааааааааааах, умречу! Капричиозата мх мх мх. Леле вака коа се тегне кашкавалот, аааааааааааах леле ах