1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Планиран или спонтан секс?

Дискусија во 'Секс' започната од Theodora, 26 февруари 2011.

1. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    581
    Планиран секс: Избањај се, вечер ќе имаме секс...Извинете ама смешно ми е. Ова со планирањево ми иде како договорено нешто, ајде вечер да планираме да имаме секс..И тука имаш ќе излеземе во 9 во 12 ке идеме на водно, кај мене за секс.
    Спонтан секс: Чувства, емоции, страст. Нема поубаво.
    Е сега, ако со некој непланирам(не сакам) да имам секс, строго ќе се држам до шољата со кафе. Па побогу, ако отидете кај него дома, нормално дека тој планира секс, ама спонтан, сигурно нема да ви каже ајде кај мене јас испланирав да имам секс со тебе.

2. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    И јас се сложувам дека е глуп планираниот секс и дека така не е возбудливо,едноставно може да биде планиран само првиот секс кога се кине женското инаку е без врска планирањето
    Спонтаниот е повозбодлив,исто како брзиот на пример кога од нигде никаде ке ти се јави дечкото и ке имате брз секс.Понекогаш ние женските скоро секогаш знаеме дека ке имаме подоцна секс ама не зборуваме за тоа,оти е вкрај антисексии ха ха :D :D

3. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    Спонтан. И јас мислам дека за да имаш таков секс, треба да живееш со тој човек. И да, тогаш не му смета дали си издепилирана, нашминкана, косата направена ....Еден сексуљав поглед, очите светкаат како на мачор и on action. Факт е дека е повозбудлив ;)

4. brunete

brunete Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    209
    Допаѓања:
    39
    Спонтан ! повозбудлив е,повеќе страст има и повеќе уживаш

5. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.066
    Допаѓања:
    1.060
    Планиран не мора да значи оди да се средиш и да носиш прејак долен веш па ела кај мене за едно 6 саата ќе се сексаме. Кога по извесно време немање секс (релативно, за кого како), добиваш "прљава" порака или повик, и те како знае да запали и остави во исчекување до средбата. Не е планирано, туку едноставно навестува 2 посто за што би сакале и двајцата подоцна. Мене ми е многу секси ова, па сеа... :D

Инаку, имам другарка која не би имала секс под услов да не е издепилирана или нема чипка под алиштата или не е дотерана скраја да е. Е тоа учат женски магазини, 24/7 дека треба да е жена до милиметар изнацртана и испрестегана, по можност низ дома да чисти на дванаески и ултракратка престилка, штотуку исфенирана и со црвен кармин, да би се попалил господинот. Убавината во спонтаниот секс е токму природната привлечност, ем било кое време и место. Многу поубав секс.

На el4etoOoO му/ѝ се допаѓа ова.
  6. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Каков да е ,само секс да е ,другото не ми е важно,секако ќе се испозапалам и ќе испарталам се живо и неживо :rofl:

7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    4.545
    Знаеме по некогаш на шала да речеме ај као утре ќе имаме секс да си планираш, и се разбира никогаш не се остварувало тоа по план, најубаво ми е спонтано бакнежи провоцирања рчкања

8. macence85

macence85 Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    1.217
    Допаѓања:
    821
    Ете јас сум во брак ама никогаш не планираме, кога си се сакаме тогаш си се земаме :D . Глупо ми е да се договараме околу тоа, а и мислам дека така се убива страста. Барем мене ми е поубаво кога ќе си почне спонтано од погледи и галење, или обичен муабет, отколку со ''во два чекај ме во кревет, ќе се сакаме '' :lol: .

9. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Строго планиран, му се јавувам и му викам утре е тој ден, утре ќе имаме секс, јас денес се депилирам, ти среди тоа мишките
    и м*дата
    и утре чекај ме со дигнат, зошто ќе ти дојдам влажна ко улица во есен.

Какво планирање какви бакрачи, кај мене се е спонтано, зошто секогаш ама баш секогаш кога планирам нешто не ми се остварува па веќе одамна ништо не планирам а најмалце сексот. Се зависи од атмосфера и расположение, односно дали во некој дел од денот кај двајцата во исто време од денот ќе се јави потреба од секс.
    Ако желбите ни се совпаднат ( а најчесто се совпаѓаат) си се фрламе во кревет(не секогаш) т.е. се фрламе на работа, а плановите можат и да почекаат :rofl: .

10. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    510
    Сеедно, секако ми е убаво-се си има свои позитивни и негативни страни.
    На пр. ако е планиран, секогаш си средена топ, па долен веш, па фризура, па не знам што... но не испаѓа се по планот, бидејќи повеќе си возбуден за спремањето, отколку за самиот чин.
    Ако е спонтан, нормално си повозбуден, но може да не си среден..

11. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    И таков и таков.
    Само да се има е битно :D
    Сакам и кога ќе испланирам,па ќе му спремам некое изнендување па он на мене.Ама сакам и спонтано кога ќе се деси.Од еднаш ќе се попалиш и биднува работава.
    Обично спонтаниов е секогаш подив од планиранивов :rofl:

12. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Спонтан секс! Не сакам да планирам нешто од типот “вечер ќе имаме секс, да го догледаме филмот па ќе се сексаме...“ без врска ми е тоа!

13. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.669
    спонтан ! ќе го планрам џоа испит е, и точното време да го одреди ме :rofl:

14. Annie.mk1

Annie.mk1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2011
    Пораки:
    1.631
    Допаѓања:
    3.742
    Спонтан секако :D

15. lolooo

lolooo Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    11
    spontan najsladok e ::)

16. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Како по некое непишано правило секојпат кога ќе испланирам "специјална вечер", со добра вечера, вино, чипка, депилација итн. итн. гарант ќе си дојде од работа изнервиран до немајкаде, или скрос уморен, или ќе се подналутиме за некоја ситница...и специјалната вечер пропаѓа...
    Од друга страна пак, најголемите разгорувања на страсти ни се јавуваат кога нема ни а од атмосфера за секс...
    Би сакала да кажам планиран, али овој другиот секогаш излегува подобар... :)

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    И спонтан и планиран, важно СЕКС да има, во неограничени количини. :)
    Точно, некогаш онака си топ среден, наместен, со чипка, вино, чоколадо, шлаг и мед, и Марфи го возврала ударот.
    Ништо од очекуваното, некоја ситна кавга, погрешно наместена атмосфера, го отварате тоа виното да упие нервоза, бутате ред чоколадо и пуштате филмче... сте кренале раце од сексот...
    и таму на средина на филмот... неочекувано, вие веќе со растурена коса, сосем неочекувано почнувате жестоко да се
    лапате
    (copyright Пирамид)
    :D и да се плескате и сексате, и ете ти...

На Phyramide му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    ^^Така, така, па без
    лапање
    не му ни давам
    плескање
    , мора ред да се има. Не бе дур не осетам пиштол преку фармерка или тренерка, ништо :D

Планирани средби, спонтани сексови. Охооо сум имала такви спонтани, у не најсредено издание (не дека овца ситуација ама благ еж де :rofl: ) и он ти иде со главата надоле, а јас го влечам нагоре - не бе злато чекај малку, не сум за тоа расположена :D
    Ах бре...арно си рекла Коко Шанел, девојки бидете си секогаш подготвени, никогаш не знаете на што ќе налетате.

Него спонтаното секогаш излегува најубаво, во што и да е. Се што е испланирано или ќе тргне на лево, или на десно, или ќе загори некое јадење, ќе се скине подвезицата, ќе паднете од столче додека го правите испланираниот стриптиз и слично.
    А спонтано? Нема поубаво - и да има несовршени моменти, од толкава возбуда и адреналин одеднаш стануваат, совршени :)

На rossonerka и sesilija им се допаѓа ова.
  19. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.553
    Тешко е да се одлучи.

И планираниот и спонтаниот секс си имаат позитивни страни. Кога е планирано, цел ден мислам само на тоа, па се создава таков еротски набој што кога ќе се видам со либето веднаш се фрламе на работа, и резултатот е експлозивен (инсерт огномет ала вмро митинг).

Кога е спонтан ме пука толку јак адреналин дур да се соземам што се случува, и се дешава истиот ефект од погоре.

За негативните страни не мора да спомнувам, и мене како на Пирамидата ми се има случено да ме начека во еже-стање, и да ми падне малку незгодно, ама јебига, наши сме си, не можам во секој момент да бидам мазна (особено после одреден период од депилацијата, кога добиваш изглед на искубана ливада). И планираното знае да се заебе, па некогаш и да не заврши со секс, па така „тужна“ си ги носиш Нијагарините водопади дома.

На Meggy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ivanagoki

ivanagoki Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    10
    нормално спонтан кога планирас знае нисто од планираното мала ситница се да упропасти толку си се труделана крајот да те разоцара