доста испланирано и ограничено ни е времето за гледање,па и сексот е речиси секогаш таков....Тоа е,шо да праиш,обврски...работи..
какво планирање веке си знаеме секоја вечер обавезно (едино кога е трета нема) а непланирано е тоа преку ден (бидејки се случува и тоа)
Нема ништо подобро од спонтан секс со партнерот, ма нема ништо подобро од спонтаност во секој поглед, не сакам планирање, не е толку возбудливо и интересно
Сакам кога имам планиран секс, значи знаеш што те чека и цело време на некој начин тука ти е паметот, но сакам и кога имам спонтан секс, возбудливо и неочекувано, полно со страст.
Ммммммм некако најдобро ми е доаќа кога планираме... односно кога нема да се видиме неколку дена и цело време планираме како и што ќе биде и скоро секогаш излегува според планот. Само малку ми е криво што тогаш немаме време за многу многу романтики туку дирекно одиме кон целта. Не е лошо кога ќе дојде и така одненадеж, понекогаш и двајцата како да не го сакаме тоа да ог направиме, но одкако ќе го направиме е прекрасно.
Спонтан ... коа сме планирале или гости иделе па сме заседнале и ни се спиело коа си заминале, или сме излегле па коа сме се вратиле ни било до секс што од изморреност што од алкохолот
Ние живееме на 3-тиот спрат на куката , се дешава , особено во последно време , да сме на 1-виот спрат , односно кај свекор ми и свекрва ми , да сме сами у соба , и ке си се мазиме и бакнуваме , а на овој му е доволно само еден дирти поглед и господинот се буди , па непланирано завршаваме работа у wc исто еднаш тргнати за на гости кај моите , си завршивме работа у кола ( а моравме да го продолжиме патот неколку километри плус за да излеземе од населеното место ) . Штознам и спонтаниот и планираниот си имаат свои доблести и свои маани
Planiran seks mi lichi na neshto ko da ide nekoj u bordel na zakazhan termin, taka da sum za spontan poishe.