Планиран. Спонтан нема ми се случено затоа што јас секогаш планирам, партнерот може да си мисли дека е спонтано. Јас секогаш планирам и гледам да сум спремна. Е сеа ако се деси да сум неспремна и навистина спонтано, да сфатам предоцна може да се случи да одбијам.
Најдобриот секс секогаш ми е спонтаниот. Планираниот никогаш не ми излегува како што сум планирал и замислувал.
Дефинитивно спонтан.. Со девојка ми бевме на семејна прослава со повеќе гости и се поднапивме развеселени ова она и ми вика ај до wc да мочам, ај и викам ќе те дружам. Влегува таа во wc а јас стојам пред врата ја чекам, арно ама слушнав дека не ја заклучи вратата и и влегов ја заклучив вратата и инстант идеа и реализација беше тоа ја кренав на машината за перење алишта и сме мавмале еден од најжешките и најбрзиот секс (подоцна разговаравме околу тоа) во нашите животи.. И двајцата свршивме пребрзо и презадоволни, али возбудата тензијата да не не фати некој и сл. си го направија своето.. Во секој случај СПОНТАН СЕКС!!!
Имам слично искуство и нема поубаво нешто кога се случува овака спонтано и набрзина. Тензијата е огромна, а страста уште поголема.