Обавезно ако ме погоди си плачам ли плачам ко некоја бабичка пензионерка сум,ама што да правам-емотивна сум си
Последно на што се изнаплакав е овој краток филм. Се растажив ептен многу. http://www.youtube.com/watch?v=QyB_U9vn6Wk
Многу често. Најмногу што сум плачела на филм во последно време е кога го гледав My sister's keeper. Се исцедив.
Ехе.. и те како, обично и тие жалопојка филмови ми се стратешко избрани за да си ја скријам вистинската причина за цмиздрење, макар што неретко се случувало да си поплачам на некој таков филм и непланирано. Плачка сум што да правам. Што од жал за актерите, па за пријателките, па ај и соседите, па светот побогу...
у ху и тоа каква голема плачка сум , поготово на пс те сакам и на градот на ангелите 100 пати ги имам гледано и секогаш кога ги гледам пак плачам никако да ми се здосади а што е мај интересно плачам и на книги на Враќање дома исто така се убив од плачење.
Да липам не, ама да ми се насолзат очите ми се дешава. Плачев на The Pianist кога го гледав прв пат, за целата тажна судбина на многу народ што поминале низ тоа, ми се насолзија очите и на Requiem for a dream, исто зашто знам дека луѓе стварно минуваат низ такво нешто. Значи можам да заплакам на вистински, трагични приказни. Ама не на љубовни тралалајки, зашто она го сакла, а он не ја сакал, па зашто се развеле, па зашто некоа трета ги скарала.....не!
Јас сум чудак... а гледам филм сама, а е тажен-Обавезно плачам, липам како ненормална.Кога сум во друштво никогаш не плачам ама ми стои кнедла во грлото Последен филм на што сум плачела е приказната за Хачи кучето! Дури моите влегоа во собата рикав како некоја крава на глас, па се загрижиле хахахха не го препорачувам филмов, особено за љубителите на кучиња како мене
Обавезно плачам, неможам а да не пролеам некоја солза. Ми се случило и на некоја ептен глупава сцена да заплачам,а моите дома секогаш ме зезаат. А последен филм на кој се "отепав" од плачење беше филмот Children of men. Свет во кој нема бебиња... само да помислам на тоа и ми идат солзи.
Не сум баш по плачењето на филмчиња. Ама секогаш плачам на Lion King и на Тарзан кога ке го убијат горилата
Плачам и тоа како....плачка голема сам Вчера на пример решив Ghost Whisperer да го гледам и уште на првата епизода заплакав Спојлер ама како да не плакаш типчето беше соннн а жално беше
Плачам на таженките и не ми е битно дали има некој до мене ... но тоа не е ништо ..еднаш бевме со другарките на синема најт во кафичот Вирус .. и сега филмов беше премногу тажен ..јас заборавив дека има 20 луѓе и се распарав од плачење дури и се потпрев на другарката ..