Јас си плачам на филмови, на серии, дури и на цртани Ама ептен се соживувам со ликовите, се чуствувам како мене да ми се случува тоа што им се случува. Скоро на сите филмови плачам и од тага и од среќа. А од цртани секогаш плачам кога го гледам The Lion King првиот дел кога умира Муфаса, татко му на Симба, ама се откорнувам од плачење
уфф....да премногуу сум плачкаа... посебноо плачев на A WALK TO REMEMBER..Потоааа...DEAR JOHN...ии многуу другиии....xD
Имам заплачено само на еден филм- Евелин. Ни на Титаник ни на никој друг овај беше, немам зборови... Филмот е за еден татко кој ќе се бори за своите деца откако ќе бидат одведени во дом бидејќи мајка им ги остава,а татко им нема работа. Ќерката се вика Евелин па од таму името. Филмот е еден од најдобрите што некогаш ги имам гледано и кога заврши,а и кога не беше завршен плачев премногу.
Па плачам се соживувам со филмовите ептен.. и тоа е емоции погодуваат .. Највеке имам плачено на Титаник како и повекето.. ама и бајаги имам плачено на I am Sam .. (многу добар филм треба да го гледате тие што не го гледале ) .. и на P.S. I Love You.. ептен плачев уште на самиот почеток плачев кога видов дека Gerard е умрееееен Аххх тие филмови !!
Не плачам на филмови...Плачев едно далечно време, кога ми беше доволно да ја видам натажената фаца на некој од главните актери во филмот и веќе бев-ред солзи, ред мрсули... Сега плачам на Све за љубав кога ќе го начекам Живи стории, не ме лажете веќе со филмови...
Ретко плачам...и ако заплачам причината е смрт на убав глумец Инаку мислам дека најмногу ме погодила смрта на Бред Пит во Троја ми доагаше да се репкам од земја
хахахахах ја и онака сум ти класична плачка, а на филмови абе тотално се соживувам мислам дека повеќе и од глумците ме боли и ми е тешко, абре глупости