Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Плачете ли на филмчиња?

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од gwen, 20 јануари 2010.

1. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    се убивам. сеа не на секој фала Богу али знаат така да ме погодат у срце.
    до сеа највише сум плачела на PS I love you и My sister's keeper.

2. AvatarGirl

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    jas ja imam knigata procitano ama eve sega ke go gledam i filmot..
    btw fala :D

3. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.217
    Допаѓања:
    25.781
    нема на што.
    ајде изгледај го и кажи дали те расплака,јас лично се отепав од плаченје за малку ќе дехидрирав :P
    уживај во филмот прекрасен е

На AvatarGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lordi

Lordi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    7
    скоро сите филмови што ги имам гледано се тажни,и на ниеден немам плачено ..
    не сум емотивец. 8)

5. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    4.992
    зависи со кого го гледам, обично ако гледам со некој филм (филм, серија, ... ) -поготово со моите дома, нема шанси да заплачам, и за да не го направам тоа, обично ја вртам ситуацијата на шала. Ама затоа кога гледам сама филм, си се опуштам ептен, си плачам ли си плачам....

6. Argasi

Argasi Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    278
    Не, никогаш :D

7. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.217
    Допаѓања:
    25.781
    јас сум многу голема плачка и многу си плачам на филмови,дури и на акција филмови плачам :$

8. CIA

CIA Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2011
    Пораки:
    1.525
    Допаѓања:
    3.029
    Порано почесто знаев да заплачам на некој тажен филм...Но, после Бекство од затворот некако солзите за филмови ми пресушија бидејќи на серијава на секоја втора епизода плачев :lol: ...Инаку после серијава последен пат заплакав малце на крајот од филмот Waist deep,ама многу малку :)

9. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И јас на Бегство од затвор си плачам,особено на последната епизода од втората сезона,ептен ми падна жал за Мајкл и Махон :( .
    А иначе пишав и претходно на темата дека плачам на филмчиња со тажен крај или пак емотивна приказна.Мислам дека досега најмногу имам плачено на Чуварот на мојата сестра,Последната песна,Жената на временскиот патник и можеби звучи како клише но на крајот на Три метра над небото е неизбежно да не заплачеш,од тој монологот на крајот ми се кинеше срцето.
    Исто на тој филмот со кучето кое се сеќава дека во претходниот живот бил човек и оди кај семејството за на крај да сфати дека ќе бидат посреќни без него и онаа реченицата "Не знаев како да живеам како човек а уште помалку како куче но сфатив дека животот е нешто што треба да се цени во секоја форма" е моментот кога не можев да ги запрам солзите (читај рикањето).
    Знам да си заплачам и на серии.Пример на Госип Грл плакав кога се разделија Блер и Нејт на матурската.
    Во главно сум голема плачка но ми е срам да плачам пред други или пак да признаам дека сум плакала не некој филм (освен на форумот).

10. K.Mari4ka

K.Mari4ka Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    1.457
    Допаѓања:
    1.559
    Туууу, плачам и тоа многу и не само на тажни филмови туку и на некои случки што го будат тоа во мене, често си плачам, така некогаш самото ми иде и ме тера на плачење, сакам да можам да го спречам во некои моменти ама не бива

11. Morning.Sunshine

Morning.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    18
    Плачам. На сите тажни филмови до сега што ги имам гледано плачам, еден не промашив :)

12. t.w.e.e.t.y

t.w.e.e.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    617
    понекогаш да!
    едноставно, морам :(

На daddys.princess му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    953
    Допаѓања:
    7.286
    Да, секогаш.
    Имам плачено и за сцената во Могли, на забавата кога ќе го турнат во масата и со трчање ќе избега во џунглата. Такви сцени ме растажуваат, а за други филмови да не прајме муабет, реки течат. :)

14. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    плачам,па сеа кога завршуваше лисјата,кога умре алириза се утепав од плачење :)

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    гооолем емотивец сум (тоа подзнакот девица дефинитивно навистина ми влијае), ако ме погоди некоја сцена од филм има да плачам да неможам да се запрам :$

16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Само еднаш :$
    На крајната сцена од Титаник. Леле кога почнаа солзи да ми течат, дечко ми ме гледа и ми се смее. Ќе го истепав. Парадоксално е тоа што имам изгледано еден куп трагични филмови, направени според вистински настани, ама ете, не ми измамиле солза. Не допреле доволно до мене.
    Ама ова... ;( ;(
    http://www.youtube.com/watch?v=DN_OmyAUrSU

17. CoCoGiiiRL

CoCoGiiiRL Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2011
    Пораки:
    701
    Допаѓања:
    3.193
    До сега не :D :D

18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Да :/ Многу емотивна и чуствителна личност сум :(
    Плачам на оние филмови кои имаат тажен крај до сега се имам расплакано на Титаник и Панишер (кога му ги отепаа жената и детето ;( )
    Но се имам расплакано и за емисијана “Све за љубав‘‘ Обично кога ќе се пронајдат Татко-син или татко-ќерка или пак кога некое момче ќе запроси девојка,се наежувам тогаш,тие солзи онака ми доаѓаат од среќа :)
    Еднаш се расплакав кога еден стар човек и предложи брак на една бабичка,порано се сакале во младоста но се разделиле и се венчале со други ..Но потоа овие двајца умреле и дедово пак си ја побара бабава и си се зедоја :) Тоа е доказ дека вистинската љубов не умира :) Се надевам ме разбрафте нешто од прераскажаново :wasntme:

19. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Ретко а Титаник 200 пати да го глеам 200 пати ќе заплакам и да несакам да заплакам ќе заплакам нез што ми е ;( :D

20. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    Не плачам...Тагувам :lol: