Да да да не можам ни сама да си поверувам колку плачам на филмови. Сега ќе наведам некој што навистина ме трогнале и не сум можела да се смирам. Hachiko a dog's story - на овој филм од половината до крајот плачев и плачев, нема некој да го гледал а да не заплакал а уште повеќе ме трогна што е вистинска приказна Titanic - сигурно нема некој што го нема гледано И на тој сум плачела. После титаник доаѓа Tres metros sobre el cielo ( Tri metri nad neboto) и на тој навистина сум плачела и едно време ми беше филм #1. Сум плачека исто на A walk to remember.... и ги има многу но ги издвоив филмовите што нај нај нај ме тргонале
Плачам, оти да не плачам. Особено ако е некој особено исхормонализиран ден плус некој срцепарателен филм, е тогаш дупло плачење. Ама онака не приметливо, без шмрц шмрц, само нежно бришење со палома и преправање пред мм дека нешто ми влегло во окото.
Последните и најкрокодилските солзи до сеа ми беа на hachiko the dog's story и од тогаш избегнувам тажни филмови бидејќи овој премногу ме погоди
ako mislis na Last song, so Miley Cyrus ima i zosto da si placela, jas 20 pati da go gleam eden po drug pat kje lipam kako nezdrava omilen mi e
Значи недај Боже да гледам филм каде што некој умира готово толку ми треба липам ко мало дете. Многу често плачам, и искрено ептем се нервирам со то бидејќи во друштво кога гледам некој тажен филм и толку, одма солзи, ко некоја лигушка хахаха Последно си се изнаплачив на A little bit of heaven значи почнав да плачев од моментот кога дозна дека е болна па до самиот крај на филмот. Тој што го има гледано знае колку долго сум плачела Ретардирана хахахха
ДА. Редовно си плачам на филмчиња. Ама дефинитивно најмногу имам плачено кога го гледав последниот дел од Хари Потер , а и на Hachi: A dog's tale, луѓе саат време откако заврши филмот, уште плачев
Да, и тоа во последно време нешто премногу... Филмови на кои што имам плачено (на тие што можам да се сетам сега): Like Crazy, Becoming Jane,Titanic, Gladiator, Bicentennial man, Harry Potter (особено 5, 6, 7.1 и 7.2), А walk to remember, Remember me, Marley and me, In her shoes, If only, иииии заглавив..
Ехеее си плачам како мало дете сум плачела на Forrest gump, I am Sam, Titanic... и уште многу други да не набројувам али во суштина да си плачам
Обавезно плачам на филмови каде кучето умира и на некои добри садржајни филмови, со добра тематика, а тажни. Ама тоа сама кога гледам, во друштво не