Ретко гледам филмови а последен па плачев на P.S I love you , од петнаесетата минута на филмот па се до крај плачев, го стопирав да се изнаплачам зашто од солзи во очите неможев да гледам После филмот отидов кај дечко ми и цел ден му кажував колку го сакам И вчера многу плачев, го гледав концертот на Тоше и во еден момент пеев а во друг плачев, и така цел ден. Сонце мое ептен ми падна тешко. И секогаш плачам на оваа песна ама без исклучок СЕКОГАШ. http://www.youtube.com/watch?v=5wXiZmIoDq4
Го симнав вчера ,,If only '' иии шо знам фино филмче.. :roll: (малце поплакав) И наведете уште такви роматични филмчиња
Секогаш плачам и премногу плачам на секаков вид филмови! Р.Ѕ. i love you!...Titanik како и на некои романтични филмови во кои има премногу емотивни сцени...романтика искажување на љубов и слично! Премногу сум емотивна! А кога гледам ,Све за љубав,ух...!
uff filmot e stavrno prekrasen, jas koga go gledav se utepav od placenje, nemam zborovi za ovoj film, posakuvam i jas da pronajdam takva ljubov mm... )) isto taka epten ubavi mi se i titanik, the notebok i poraka vo sise(spored knigata sto e sniman) ednostavno sakam romanticni filmovi )) МОДЕРАТОР: Прочитајте ги правилата за пишување на мислење.
Epa luge jas ne sum pla4ela do sega na nieden film bez razlika kolku i da e tazen... МОДЕРАТОР: Прочитајте ги правилата за пишување на мислење.
Најголемата плачка на светот сум на филмчиња. Најтрагичното е што во реалноста за сериозни работи сум цврста и не плачам, за некои ситници можам да се расплачам, а на филмови секогаш плачам Уфф, понекогаш сакам да можам да се контролирам
jas si placam i toa kvalitetno )))))))))))))))) ne znam tocno na koj film posleden pat sum placela ali Titanik sigurno i epten mnogu si placev na P.S I love you
Па се случило... кога бев помала, не плачев... ама изгледа со годините сум станала емотивна паметам дека поштено се расцмиздрив на P.S. I love you и Notebook.... ама буквално се расцмиздрив! ops: ops: Среќа, сама ги гледав
Секако дека да. Или ако не се исплачам имам ОГРОМНА грутка во грлово Плачење на филмови е убаво Скришно се олеснуваме
кога седнам со сестра ми да гледам филм колку и да е филмот тажен јас ке се смеам пошто сестра ми плаче на се и сешто а јас поретко плачам може само да се натажам и толку
Jas placam i na knigi i na filmovi pogotovo knigite od Nikolas Sparks, a na filmovi obicno placam samo prviot pat koga gi gledam , iako mi se slucilo i koga gi gledam povtorno da si placam.Obicno so majka mi koga tatko mi e na pat si praime pukanki i zemame po edna rolna hartija si sedime na kauc i si pustame takov pizdoplacen film i si placeme ko mali deca .Ama posle toa mi e super se custvuvam epten relaksirano, znaci placenjeto na romanticni knigi i filmcinja toplo go preporacuvam.pozz
^ Титаник 30 пати го имам гледано и 30 пати се имам расплакано. Вчера на Braveheart малце така поплакав