лелеееее е немам заплакано во живот на филм ! Одма на ум ми доаѓа како си се смеат зад сцена...а и таква ледена кралица сум не допираат филмови толку длабоко во мене.... На Титаник само грутка ми се направи во грлото...ама не подалеку од тоа
Плачам да, а некогаш и музиката од филмот ме погодува. Емотивно чоече сум што да правам, за ситница можам да се расплакам
Титаник, секој пат кога го глеам, оној делот кога ќе му ја пушти раката еее тогаш не можам да издржам. Исто и на 3 метрос, кога Пиле ќе умре , а Аче ќе плаче , тогаш мнг ми е жал а поготово кога гледам машко како плаче , солзиве само ми течат. А последен филм на кој иам пуштено солза е 500 days of summer - подепресивен филм немам гледано !
Уфф повеќе се филмови,ама памтам дека плачев на Титаник и Е.Т.,а за серии плачев на крајот на Пријатели.
Значи скоро никогаш,можеби некогаш ама онака само да ми се насолзат очите-од некоја сцена која многу ќе ме погоди бидејки ќе ја опише мојата моментала состојба.
Ојјј баш погодена тема.. Кога бев маленка плачев саммо на Lion King,Spirit(кошот од камирон) и Banbi А сега најчесто на филмчинја со животни и тажни
Ојјј баш погодена тема.. Кога бев маленка плачев саммо на Lion King,Spirit(кошот од камирон) и Banbi А сега најчесто на филмчинја со животни и тажни
Обично плачам на филмови со кучиња, кога кучињата умираат. Исто така имам плачено на титаник, последната песна, верувај.. итн. Почесто плачам на книги, така ситуацијата си ја опишувам на поинаку и многу потажно.