Емотивна сум и многу често плачам. Ама најмногу на Tres metros sobre el cielo и Titanic. Секој пат кога ги гледам филмовиве се истурам...
Доста емотивна личност сум,што значи плачам.Филм од кој највеќе сум се расплакала e Hachi: A dog's tale и Christmas shoes.
Охоо и тоа како. Абе плачка сум си јас не постои една тажна или премногу среќна и емотивна сцена, а јас да не се расплакам
аууууу тоа не е плачење бе женски, моево е рикањеее кога успеав да заплачам на воен филм "Спасувањето на војникот Рајан" сви речи су сувишни ....
Абе на Тарзан имам плачено Мајмунката кога умре. После имав период на ништо не плачев колку и да беше тажно, сеа пак се вратив во нормала.
Досега само ги имам исплакано Marley and Me и 7 pounds. На други филмови ми се случило да пуштам солза, но многу ретко.
Не. Ако почнам да плачам тешко дека некој ќе ме запре. Затоа се контролирам, а и во последно време избегавам тажни филмови. Понекогаш знаат да ми се насолзат очите ама само на тоа останува
Плачам,плачам.И многу сакам тажни филмчиња да исплакнам очи.Незнам дали е до мојата емотивност или пак филмчињата се стварно тажни.