да на Титаник (Titanic),Армагедон (Armageddon),2012 (2012) и Како во Рајот (Just like Heaven) во титаник се расплакав кога видов колкава е љубовта на џек кон роуз во армагедон и 2012 нормално е зошто и на како во рајот кога давид ќе ја бакне елизабет
if only филмот кој ќе сакате да го премотате и на кој ќе заплачето уште толку пати инаку и ова ми е мн жално и понекогаш плачам на емисијава што е sve za ljubav
Плачам само кога ептен ќе ме погоди филмот..Титаник колку пати го имам гледано толку пати се имам отепано од плачење.. Исто така сум плачела и на PS I Love You, A Walk to Remember, Sweet November и секако неизбежниот The Notebook.. На овие филмчиња ми текна во моментов, а сигурно има и други на кои не можам да се сетам..
Ај кажете ми ве молам некој така ептен романтичен филм она за плачење хехе... одамна не сум гледала таков
а јас да не сум изрод? досега на ниеден филм не сум плачела... ма никаква сцена не ме погодил,па ни титаник... ајде кажете некое филмче убаво...сега ги гледав 2та дела на Twilight стварно многу го засакав филмот а порано кога ке чуев си велев до кога ке го дрндорат овој глупав филм..хаха ама не бил глупав Any suggestions for romantic film?
Абре дечки гледам сите if only го спомнувате ??? ама некако мн аматерски и воопшто не ме гибна а плача голема сум?!филмот е клише со лоша глума на јенифер лав хјуит штознам ??