Јас имам плачено на еден турски филм забораив како се викаше. Девојчето ја бара својата мајка послем неколку години откако ја напуштила и ја бараше и ја најде и јас кога почнав да плачам и викам на мајка ми (штоо ме чива) мамо мамо сакам да ја најдам и јас биолошката мајка мамо сакам да ја видам дали личам на нејзе. Исто и мене ме има напиштено и затоа.
Роки филмовите ми будат емоции секојпат кога ги гледам посебно 4ката. п.с. и вечерва го чекам со нетрпение на тв 1000 Rocky 4 ќе го даваат иако го имам гледано едно 11215656 пати
Мислам дека имам плачено на 90% од филмовите што сум ги гледала. Вклучувајќи и некои кои не се за плачење, на пример "Hotel for dogs"
@GrevMk Плачко. Не плачам, а и не гледам меланхолични филмчиња. Имам неколку драми на репертоар, но никако да ги изгледам, вешто ги избегнувам. Можеби ќе пуштам некоја солза.
Плачам, а најмногу имам плачено на the legends of the fall, кога ќе си дојде дома Бред Пит и ќе го види својот татко хендикепиран, ќе му пише на табла дека е многу среќен што го гледа својот син...