Даааааа,обавезноооооо Еве баш вчера се изнаплакав на Бандини Кога му призна дека го сака и кога тој ја прифати за негова жена,почнав да плачам како луда од среќа мајка ми уште ме зеза за тоа И на други филмови си плачам,се сеќавам на еден филм мајката беше пијаница и ги тепаше керките,и се секавам дека кога ке ја удареше неа,јас имав чувство како мене да ме удира и мноооооогу плачев.
На титаник имам плачено многу исто така и на Кинг Конг ( жал ми беше за мајмунот) и на Чекори за паметење
Не плачам бе..не сум некоја плачка !! само на 1 филм имам плачено на Чекори за паметење , и тоа сама го гледав и си плачев !!
Даааа...многу често плачам на среќен крај или нешто тажно кога се случува...најчесто на филмови со тажен крај.Имам плачено многу често и на шпански серии
Си плачам, како не си плачам, преферирам сама, ич не сакам лигавење пред народ Досега сум се изнаплакала на Armageddon, 7 pounds и The Pursuit of Happyness (двата со Will Smith) , Slumdog Millionaire итн... Заплакав и на почетокот на цртанот UP кога умре бабичката и дедото остана сам. Можда ќе отидам оф топик, ама си плачам нормално на песни и на спотчиња.. Последното нешто на кои изронив крокодилски солзи е песната и спотот на Radiohead - All I need Инаку, на секоја можна епизода од серијата Private Practice во почетокот имаше по една срцепарателна плачачка сцена, па и нив ги удостоив со моите солзи. Плачка сум!
same here Само што јас си плачам пред секого, пред кој треба и пред кој не треба али тоа е... рибата во мене ме расплакува на се што е романтично, среќно, тажно... буквално на се од слика па до филм, книга и што ли уште не
Бај д веј кога сме кај плачењето... еве едно видео кое секогаш ме тера да плачам http://www.youtube.com/watch?v=vvOlS0iJHeE
неззз зашто но секогаш кога го гледам Куќа на езерото со Сандра Булок и Киану Ривс плачам... таква сум си
Знам да заплачам на драми и романтични филмови. Тоа ми е како некој вид на филтер. Обично си плачам на филмови кога сум сама дома, и така си ја испразнувам душичката Во друштво или со дечко се контролирам, ептен ако ми е некој близок тогаш можам да пуштам некоја солза
На Титаник плачам секој пат кога го гледам Ама во последно време многу плачам на филмови, било да е некоја сапунска серија, било песна... Најмногу плачам на Горка Љубов, нема епизода да не заплачам! Вчера случајно на тв беше пуштен Доња Барбара и јас плачев, не знам зошто! Порано многу гледав сапуници и никогаш не плачев ама сега само да видам некој филм и одма! еве и утрово заплакав и тоа на КАЛИФОРНИКАЦИЈА(ако некој го има гледано), замислете на тој филм заплакав! Боже! што стана со мене!
во принцип сум големаааа плачка така да си плачам и на филмови кога има некоја таква тажна сцена или слично...
Е значи ова клипче го барам со години. И јас плачев многу на ова. И сега да го изгледам и да си поплачам