Да знам јас само појаснив од прилика што етоа.Инаку ти девојко истражувај го малку твоето тело види што е тоа што ти се допаѓа и потоа отворено кажи му на дечко ти.И сметам дека треба да биде запознат со ова и да знае како се чувтвуваш и да се потрудите повеќе и ти и тој!
A зошто не му го кажеш тоа на дечко ти, д аплачешам и да си ќутам. Следен пат коа ќе се видите, само кажи му е денес/вечерва е моја, сакам да ме задоволиш, да биде посоебно, ти си знаеш што ќе правиш. Ако неке нема секс.
А прочитав мислење дека дечко ти ти е трет секслуален партнер...со другите двајца доживуваше оргазам или..?
Не се секирај...кажи му на дечко ти што те возбудува најмногу и гледај максимално да се опуштиш при сексот и да не ти е само во глава дека мора да свршиш...тоа само ке си дојде...само опуштена да бидеш и да уживаш.Иначе имам другарка која пред 2-3 месеци почна да свршува а со дечкото се веќе заедно 3 и пол години .Значи после толкав период заедно она успеала и сега нема никаков проблем...и она не беше сигурна што е тоа оргазам се додека не го доживеа можеби најубаво е сама да пробаш со мастурбација па потоа со дечкото ...така и ке си го запознаеш повеќе твоето тело и ке знаеш точно што сакаш со среќа ма4енце-д
а да пробаш како што кажа некој да се откриеш самата себе. твојте најдобри г-точки, твојте интимни места кој што ќе те доведат до лудило. пушти порнич седни пред компјутер и уживај фаќај се на места каде што ќе почуствуваш потреба. играј си со телото. тоа е единствен начин да се опуштиш. не треба да се срамиш од тоа што си. уживај и ќе се откриеш самата себе со среќа
И јас сум ЗА за да пробаш со самозадоволување да ги откриеш твојата Г-точка и местото и начинот на кој се задоволуваш.
Не се криј пред партнерот, не го лажи дека доживуваш оргазам, туку отворено кажи му дека треба малку повеќе да се потрудите за да ти биде убаво и на тебе. Сигурно знае дека девојките потешко доживуваат оргазам, па затоа мора слободно и отворено да му кажеш што те возбудува и што сакаш да ти прави за полесно да се запалиш.
па не би се согласила дека девојките потешко доживуваат оргазам затоа што сепак е тоа индивидуална работа.
Скоро секогаш кога водиме љубов, на крајот се расплакувам. Не знам ме обзема некое чудно чувство на љубов, среќа и возбуда.
Плачење при секс???? Ми се има повеќе пати случено да се расплакам за време на секс.Најверојатно е од премногу возубуда,уживање...инаку мислам дека нема ништо во тоа да се расплачете за време на секс.
Плачење при секс???? I jas licno se pronajdov vo temata , mene mi se ima sluceno da placam dvapati za vreme na seks. So deckomi imame redovni odnosi veke 7meseci, toj mi bese prv, inaku imam 19godini....i navistina bi sakala da znam zosto mi se slucuva toa. Ne deka de4ckomi ne me vozbuduva...me vozbuduva na sekoj mozen nacin i redovno dozivuvam orgazam pri sekoj seksualen odnos.... edna vecer mu napraviv iznenaduvanje, kupiv mnooogu sveki site gi zapaliv, kupiv egzoticno ovosje po so citav deka toa e naj dobra hrana za vo spalna , od Femina go procitav toa i resiv da go napravam, de4komi prijatno go iznenadiv po so mnooogu go sakam i se napraviv so vnimanie i vnimavav do detal.... gi zapaliv site sveki se bese prekrasno I zamislete devojki JAS upropastiv se so na sred "rabota" jas pocnav da placam i pocustvuvav gadenje od de4komi, placev lacev, i jas i toj me molese da mu kazam sto mi e da ne me povredil slucajno , a jas neznaev da mu kazam sto mi e i eednpostavno go molev samo da me odnese doma, samo sakav doma da si odam ( a obicno toa ne mi se slucuva, sekogas koga treba da se razdelime, da si odam doma....nesakam ...sakam da ostanam so nego) ...eve pred nedela dena pak istoto mi se sluci , pak placev i neznaev sto mi e , iako bevme i dvajcata napaleni mnogu, custvuvav potreba od negovoto toplo telo, go imav pokraj sebe... i pak placev.... Dozivuvam orgazam kako sto rekov, no ne mi e jasno od sto placev nikako nemozam da si razjasnam pozdrav devojki
Плачење при секс???? Devojkiii eve nekolku dena cekam mislenje na ovaa tema i nikako da go dobija ke moze li nekoj da mi kaze nesto vo vrska so ovaa vi se ima sluceno na nekoja od vas !?
Плачење при секс???? Ниту јас не можам да го објаснам ова чувство.Но имам плакано на почетокот мнооогу пати.Сега не,сега само се натажувам