Еве и некои песни од серијата; http://www.youtube.com/watch?v=bn2G0S0Ypyc http://www.youtube.com/watch?v=ye7nArM9 ... re=related
Паѓам во депресија од серијава и затоа најрадо не би ја гледала ама мајка ми ја гледа, па кога сум дома и јас ја гледам. Ќе престанам да ги гледам ова турскиве и Бандини и ќе си гледам шпански, тие се секогаш со среќен крај, а ова турскиве...катастрофа, трагедии само. Многу ми е жал за Кенан
Лелел колку ми е жал шо ке заврше така па не е фер ке преминам да а гледам иначе најверојатно поуката е дека ако се бориш за љубовта на крајот ја добиваш. бар според мое мислење оти нели џамаил се бореше за неа паѓа во депресии и тн и тн, сепак е глуп крајот
Ја гледам серијава и Кенан ми е многу убав Ама уште пред да почне филмот една другарка ми кажа дека Кенан ќе се самоубие Spoiler Поточно дека ќе се обеси ( така ми кажа, па сега дали е точно не знам ) и стварно многу ми е криво. Горка љубов ја гледав и таму заврши несреќно, Нермин умре.. Сега и овде пак тажен крај, не е фер Како може брат и сестра да испаднат?
Леле, не го гледам крајот ќе се изнаплачам. Затоа не гледав никогаш ни турски ни индиски ..Порано гледав шпански серии и се тоа злобните живци ми кинеа. Сега...Ах.. И што пишува на писмото, за Мелек е така? А знаете дали до крајот на серијата Кенан ќе не гњави со Џавидан? А со Макбуле што ќе се случи ? П.С. И Кенан ја претера, не ја заслужи Ламија...
хаха леле не ми се верува да се брат и сестра, ептен претеризам е тоа јас покрај овај, се загледав и во другите клипови, штета само што ептен бавен ми е интернетов на работа( шшш )
Серијава е добра, само што се трудам да не ги гледам овие сапунициве, кај шпанските ме нервира тоа што секогас добрите страдаат, ама на крајот злобните лошо заврсуваат а добрите живеат хепили евер афтер хахаха, а пак турскиве претеруваат пак многу, можеби се пореални, ама се тажни, па дури и замараат, како и да е сапунициве перат мозок, дај фокусирајте се на несто повесело, зивотот понекогас знае да биде суров за сите нас, немозам сега да се замарам за други, и како капак на се измислени ликови
Што бре, оваа Лами ќе го засака Џемил на крај?! Ај кој гледал повеќе нека каже за тоа, ич не ми е за верба
Серијата ја пратам и многу ми се допаѓа.Мислам дека моето корисничко име кажува зошто е тоа така Кај и да е за 15-тина епизоди отприлка ќе заврши ама подобро пократко,а поинтересно.Исто ми се допаѓа музиката,само некогаш не можам да го гледам како свири,колку невешто ја држи виолината,осoбено гудалото кога поминува по жиците е катастрофа,ама па добро тој е само актер.
Ја гледав последната сцена (најверојатно таа е). Кенан пишува писмо за ќеркичката, па Лами се гушка и се љуби со Џемил Беј , а Хусеин Кенан отвара фиока, вади пиштол за да се самоубие и мислам дека така ѕавршува.
Глупости бе, како можат такви филмови да прават. Мене ми е гадна самата помисла дека се брат и сестра, па дури и дете имаат, стварно претерал режисерот Досега го пратев филмот, ама не го гледам веќе штом е таков крајот.
Дечки јас мислам дека не се брат и сестра. Се изнагледав клипови на јутјуб од серијата, последните неколку епизоди ги изгледав и никаде не видов нешто што би укажало дека се брат и сестра. Е сега, без превод нормално гледав, а јас не разбирам турски, ама мислам дека ако постоеше такво нешто ќе забележев, не е мала работа
Една недела не сум го гледала филмот и сабајле гледав реприза од синоќа, па не ми е јасно во која куќа живее Кенан и зошто му го нема џипот и неговата куќа што ја имаше, како изгуби се? А Џавидан зошто беше во душевната болницата кај Макбуле? Ај нека ми објасни некој што има време и живци за прераскажување, во кратки црти, се разбира
Кенан откажа уште еден концерт, т.е се појави пијан на концертот и му ја земаа куќата колата и виолината поради долгови. Па така Афифе ја продаде нејзината куќа и се преселија со Кенан заедно во помала. Џавидан имала некоја загуба во фирмата и доживеа нервен слом, сакаше да се фрли од прозор и Намик ја спаси и ја ставија во болницата.
Значи не ми се верува,тој убавецот на Ферхунде од "Koга лијсата паѓаат" ќе и бил маж на Нимет во оваа серија-"Плачот на виолината". Eве уште 2-3 слики од него
Значи за сите што сакаат среќно да заврши серијава, нека гледаат уште неколку епизоди, па кога ќе почни да се расипува, не мора да гледаме