jec иначе плачот на виолината мислам дека има на амлсат м ама на лбански е така да ја не го гледам таму
Почнаа да ја репризираат. Јас ја гледав денес првата епизода, многу ми е интересна, дека сега знам се што ќе се случува и така, сакав да видам. Многу интересна серија, и многу реален крај имаше. Многу страсно ја гледав, епизода не испуштав и не ми беше здодевна
На која почнаа да ја репризираат? И од колку? Јас ја гледав не толку често, но беше многу интересна. Ако ја има да почнам да ја гледам
убава беше додека кенан не почна да се замислува и да глуми ѕвезда, ама тоа е на крај си доби тоа што заслужува
ја обожавав серијава, единствената турска серија на која што редовно се навраќам. Кенан ми беше многу убав тука (што неможам и да кажам за во каде е ќерками таму не ми се допаѓаше) патем преубава музика имаше, некои од нив и ден денеска ги слушам бидејќи ме смируваат кога сум напната, посебно http://www.youtube.com/watch?v=SR5UcPvR-4s ми е омилена
Серијава моментално ја даваат на Алфа, а порано ја емитувале на Сител. Може некој да ми ја прераскаже накратко?