Ги сакам сите горенаведени работи и ги практикувам, но се во своја граница. Инаку несакам влечење за коса незнам некако не ми е баш. Најважно во сексот е да се ужива. Ако сакам да правам нешто, ке го направам нема зошто да ми е срам или билошто такво.
Последниот секс ни беше ммммм.... многу див Јас бев над него и секогаш кога ќе ме плеснеше по задникот, тоа уште повеќе ме палеше... Јас си свршив повеќе пати и си бев задоволена максимално, само на крајот задникот ми беше малку повеќе црвен и со прсти... Инаку уживањето беше неопишливо...
е баш е супер ова да се случи за време на секс , ми се допаѓа дивиот секс баш пред две вечери ми се случи див секс со девојка ми плескање по задникот влечење за коса и на крај скинување на тангата оргазмот беше голем и од двете страни
па гледам како се возбудувате вие девојките кога ве плескаме по задникот се навлажнувате бог да чува колку
а вам девојки повеќе ве пали плескањето по газето , гребењето или па влечењето за коса и пенетрација докрај од позади кучешка поза ?
Еднаш бев прилично внесена и си имаше траги на грбот од моите нокти некое време Редовно има плескање по задникот. He loves my ass
Се од ова имало во моето досегашно сексулано искуство . Сум си одела и модра на некои места и со расцепена усна среќа најчесто внатрешно . Далеку од тоа дека сум имала некој страшно груб секс ама некогаш човек се заборава и не ја осеќа болката реално у тие моменти па кога ќе се погледнеш сфаќаш дека дека нема носење деколте некои добри недела дена а и марами се пожелни ако ептен има нешто на видни места . Плескањето посебно го сакам, , а со гризање и гребење самата знам да претерам и да оставам кратко но трајни последици
Веќе подолго време нормалниот секс не ме пали.сакам партнерот да биде доминантен,груб,да користи dirty talk,плескање итн.ајде доста е хаха