ми ја погодивте темава поише сакам грубо , така да кај мене има и плескање , гребење , гризење , шамарчиња , кубење хаха ма што не )
го обожавам сево ова..сексот зачинет со вакви ствари..е многу поубав..поинтересен..позабавен..повозбудлив..и како ли проклето уште не
Мојот дечко у принцип си е нормален освен кога е малку поднапиен (тогаш е дупло поагресивен кога е трезен и така најмногу си го сакам) Т.е он сака нормален секс шо би се рекло, и нормални пози. А јас зависи од расположение колку грубо сакам, но не сакам нежен секс, држење на рачиња и лапкање постојано, јас сакам агресивност и безобразност, сакам да ме залапа страсно со јазик, да ме фрли на кревет, да ме соблечи грубо, да ме држи силно за вратот и главата, да ми ги стисне рацете, да ме стиска и гриза по гради и задник, да ме стега силно за половината, сакам тој да доминира, да не можам да мрднам Но знам и јас да бидам груба кога сум врз него. До сега се нема случено да имам модрици или нешто слично, освен некое црвенило по гради и телото и секако неколку искубани влакна од коса, а искрено нерва ме фаќа кога ме кубе некој ама па тој ужива во тоа и ајде некако траам за негов мерак, пошто и тој ги исполнува моите мераци Никогаш не сум била девојка која сака да воде љубов и да се цунка и држе за раче, и тоа на почеток му сметаше на дечко ми но после некако се прилагодивме и двајцата кон нашите желби и фантазии, со тек на време мислам се подобар и подобар ни е сексот, едноставно го знаеш тој човек, знаеш што и како сака, знае што и како сакаш, што те пале најмногу, ти ги знае и најбизарните желби, му ги знаеш најслабите точки, и си слободен да правиш се што сакаш без да ти е гајле дали имаш секс како курва или па како очајна домаќинка, едноставно сексот на набрзинка и долгиот секс се право уживање и да прекинам да пишам пошто сум у канцеларија а муабетов не ми е во прилог.
Јас на почетокот се лутев кога ќе ме искубеше или плеснеше по задникот со тек на време некако и се навикнав на тоа, дури и јас почнав да го гребчам и гризам.. Го оставив со заби и модрица на рамото.. Што да му правам, тој ме научи на тоа.
Pleskanjeto po gaze treba da im se pruza na zenite a grebenjeto tr3ba zenite da im pruzat na mazite toa