Имам пар црти ако убаво погледнеш сеуште од пред некое време, малку крв на грб исто потекло.. Се дешава.. женски нокти.. за гребење. Плескање само со дозвола Гризење усни.. ни лабело нема да помогне за тоа, не практикувам
Сум му пуштила крв по грбот од гребење. Гревче, цела недела го болеше хаха Инаку гризење усни секако, тој ми пушта крв јас нему не. Задникот ми станува жар црвен, но не се жалам. Така повеќе се напалувам... Без ова исто како да сме немале секс. После груб секс да не види некој ќе си помисли овие се тепале дефинитивно!
Гризењето на неговите усни го обожавам како антистрес терапија ми е Без плескање и штипење не поминуваме,дури знае и кога немаме секс тоа да го прави
За време на секс, многу сакам да му ги гризам усните иако него тоа го нервира и редовно го гребам по грб кога е врз мене, додека плескањето ретко е.
Mnogu mi se dopagja kubenje na kosa, pleskanje po zadnik so raka ili kais, grizenje na uvceto, davenje, samarcinja za vreme na pusenje, koga mi go pravi toa stenkam mnogu i me doveduva do ludilo, jas mislam deka e okej divv seks so mnogu strasti, privlecno mi e..hehe
Moze sve. Pleskanje grizenje davenje vrzuvanje. Mn div seks i mn pozi se vo nekoja granica. Najmnogu sakam dirty talk dobar so sve toa