Ako nesto sakam vo seksot e da pleskam i da i go pocrvenam zadnikot na partnerkata, taka sekoja cest za tebe
jas najmnogu sakam hardcore seks, mnogu strasti, perverzii, pleskanje po zadnikot, kubenje na kosata, grebenje ne tolku ama stipkanjeto i grizanjeto usni i vrat auuuf..
Он ужива да ме плеска по задникот ми станува црвен исто така многу сака да ме гризе и штипење и задникот и нозете ми се со модрици од него а јас многу сакам да го гризам за усните и да го гребам по грбот
оо.. сакам кубење на коса, давење, држење на рацете цврсто, силно гушкање и гризење и лижење на вратот дефинитивно Сака(м) да давам, да гребам, да гризам, да бацувам или лижам врат и може некое блааго шамарче
Од ,,играчки” поштуем само Љисици. Нити сум садист, а уште помалце па мазохист.Ја ударам на нервна база кај машкиот пол
Се додека причинува задоволство , да . Најчесто го гризам за увото , го лижам во врат и гризам усни . Тој сака да ме штипе по задникот и да ме плесне понекогаш .
Obozavam da ja pleskam po zadnikot, obozavam da me grebe, da me ezi dodeka vleguvam vo nea...dobar del od igrite e grizenje na usni dodeka mi sedi vo skut.
Уште повеќе ме пали кога има малку болка. Сакам плескање и касање по задник, кубење коса, малку давење.. ах овој карантинов ме уби во секоја можна тема за секс на форумов пишав
site ovie raboti se odlicen zacin za odlicen seks, samo se da e vo normalata, da ne se pretera vo bolkata, osven za onie koi stvarno uzivaat i vo nea.