Јас сум луда по плетени работи..Ќе можете ли да ми кажете каде можам да купам некои плетени парчиња а да не се премногу скапи.. Било што само да е плетено Веќе и чорапи волнени плетени ќе почнам да носам од толку што обожавам Или пратете ми некои слики да ги покажам на баба ако може да плетне нешто
Обожавам плетени капи, дури сериозно размислувам да се испраксирам во плетење и самата да си сплетам некое капче. Појма немам што ќе испадне, али онака за занимација.
Ех и јас сум обожавател на плетеното, ама мама не ми го прави веќе кејфот, не ми плете. Иначе ќе и покажев некое чемперче и ќе ми го сплетеше. Едно плетено џемперче како кимоно во (Ве) V ми остана и плетено ми е од баба ми пред една година. Имало во Бисер плетени туники, другарка купила, но не ја прашав по колку се.
Фала многу .. Мене мајка ми ми вели да ме научи, а јас де ваму де онаму,никако да најдам време. А многу сакам плетени работи .. Ако не можам блуза или џемпер да исплерам,бар една обична капа или некој шал кје си исплетам.. Ама ете
Зима не е зима ако не носите плетено Јас обожавам да носам нешто плетено, едноставно така се чувствувам ем топло ем модерно Ајде плетачки, спремете ги иглите- ви давам еден куп идеи
Јас сакам да ве прашам нешто. Ја терам баба да ми плете шал. Ама и требало мостра за да видела каква е плетката ... е каде јас такво нешто да и најдам???. Се се мислам дека не знае да плете ама таа се запнала да видела каков сум сакала каква била плетката. Дали некоја љубезна форумџика ке ми помогне со проблемчево ? Однапред благодарното мече.
^^^ Јас на баба ми и порачав шал,капа и ракавички.Тие слики што ме бендисаа овде на фемина ги најдов,ги симнав и ги испринтав па и ги дадов.И ете сега уште капчето остана,се` друго е сплетено Исто така можеш од некоја другарка што има нешто плетено што ти се свиѓа да и го однесеш,така уште полесно ќе и биде.
голем обожавател сум на плетени работи и само барам по интернет плетени блузи,шалови,капи па да и кажам на баба ми да ми сплете сакам и јас да научам да плетам па ако ништо друго барем шал или капа да си сплетам иначе сакам баба ми вакво да ми сплете многу ми се свиѓа па ќе видиме шо ќе биде