Џемперчево го имаше во Манго, ама мене ми направија многу успешна копија, го утепав од носење И од мене имате бонус уште неколку парчиња
Пинк принцес јас се извинувам ако дошло до недоразбирање, јас ја постирав ликата од џемперчето од Манго прва (сивото) ама ми излегла последна, можеби ти мислиш на првото што го носи Викторија.... тоа е ептен јако ама нема кој да ми го сплете Еве го сивото џемперче, ова ми е единствена слика со него и не е убаво наместено...ама како и да е се гледа дека е имитацијата ( ќе сликам деновиве и ќе постирам како изгледа во вистинско светло)
Да погрешно сум разбрала инаку и овоа е убаво и супер ти стои а за тоа првото стварно немам зборови ќе и го показам на баба ми да се надевам дека ќе може да се сплете
^ Мене пак, првото многу џиџано ми е. Инаку обожавам плетени туники, до под газ, имам неколку, и си ги носам многу... Имам и сиво џемперче, исто така до колена, ново ми е само еднаш го имам носено, ама верувам дека ќе го синам од носење. А баба ми ми плете, шалчиња, џемпречиња, на порачка иде се.
Обожавам плетени фустанчина,сакам да и речам на бабами да ми сплете,дај кажете некој предлог Фала однапред
Обожавам плетени работи и уживам кога ќе дојде поладно време за да си носам....иначе мајка ми плете и секогаш ќе си најдам убаво моделче на интернет или ќе видам нешто низ град и кажувам што како сакам да биде и готово, после една недела максимум, го имам
Исто и јас обожавам плетени работи, посебно џемпери. Пред некој ден и кажав на баба ми да побара низ шкафовите да не најде некое џемперче што она го правела. И ете ми најде, преубави се и ги изнаносев деновиве.
леле многу се убави сликиве ... пред некоја година мајка ми ми исплети купаќи розови и многу се убави и уникатни... ги обожавам