Извинете ако сум оф топик ама сакам да ве прашам нешто.. Веќе кажав дека сум многу голем обожавател на плетени работи, па бидете љубезни и ако сакате прикачете некое туторијалче за плетење цветче.. Сакам да сплетам цветче за на коса ама незнам како... Ве молам помогнете ми... Итно ми е.. Фала однапред
ова си ти? преубаво ти е брошчето што го носиш. Нормално и шалчето е интересно ама брошот ми запна на око!
обожавам свитери т.е. џемперчиња,имам во повеќе бои и сите ги сакам сега последно ми купе свекрвата долг плетен како пелерина,и е многу сладок ,мислам она ми купе друг али јас пошто не ми се допадна го сменав со друг
Јао, обожавам вакви плетени работи. Само поубаво ми е да носам од продавница, отколку да ми го сплете некои. Баба ми порано ми плетеше капи и шалови. Преубави ги праеше.
Имам многу плетени работи,и многу пари давам за нив..Сега ќе ви постирам некои од моите парчиња.. Спојлер Се извинувам за лошиот квалитет на сликиве,сликани ми се од мобилен,се надевам убаво се гледа и не се толку грди колку што изгледаат на слика..На мене преубаво стојат