И јас обожавам плетени работи и хоби ми е плетење и шиење незнам баш многу да плетам но сепак е добро имам исплетенои 3 блузи и 2 џемперчиња (да се пофалам) а инаку плетењето воопшто не е тешко и ако имаш слободно време можеш да си сплетеш ќе заштедиш многу на пари
Провери на страните на Зара, Бершка, Пул енд беар или Страдивариус за цена. Јас како да ги гледав баш за подарок ми требаа. Само не знам точно во која, затоа ти велам секаде провери. Ќе проверев јас за тебе, ама кај дедо ми сум, па нетот не е најсјајен.
Никогаш не сум ги сакала колку сега што ги сакам, посакувам можеби затоа што моментално на тренд се сите тие плетени широки блузички кои идеално би се вклопиле со грачи за на нозе и хеланки хммм
обожавам плетено но нема кој да ми плете, баба ми знае но староста не и дозволува веќе сите плетени работи си ги купувам
И јас многу сакам плетени блузи, туник ах да беше жива баба ми какви работи ми плетеше ко мала ми оди да се научам да плетам ама нема кој да ме научи ...
Многу ги сакам плетените работи.Имам дома неколку блузи на времето што ги плетела мајка ми ептен се убави,ама мене ми е срам да ги носам. Туку сакам да ве прашам дали некоја знае дали има на you tube некое видео кај што е покажано како се плети обична капа? Ако знае некоја ве молам нека постави линкче.Фала однапред.
http://www.facebook.com/racni.izrabotki.9 јас немам нарачано ништо од тука, сега ја најдов странава, ама види можеби некој има искуство
Девојки дали некоја од вас некаде од интернет има нарачувано плетени додатоци (капи,ракавици,ланчиња,шалчиња)?
Сакам плетени работи има една баба кај нас што плете Епа јас сакам таа баба да ми сплете некоја блуза ако имате некои слики каде што убаво се гледа блузата и од двете страни пратете ми. (сакам да ми сплете бидејќи дома најдов некои мн убави блузи, капи она што ги плетела)
Многу сакам плетени работи особено џемперите Имам некои купено а некои мајка ми и баба ми ми ги плетеа