Плукам на твојот гроб (I spit on your grave) [2010]

Дискусија во 'Филмови' започната од black-angel, 5 јануари 2012.

1. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.131
    На сите силувачи треба да им направат како тој што беше гол врзан.
    Тие што го гледале знаат за кој зборам :)

На inna89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Добар филм. Навистина брутален. Го гледав пред некој ден и уште сум под силни импресии. Се беше толку реално прикажано. :x
    Гадно беше, си признавам, ама херојски издржав да го изгледам до крај.

3. Bubachka

Bubachka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    41
    Ууу, колку глуп филм Господе!!! баш ги читав вашиве коментари околу филмот, и се решив да го глеам, и се покајав! Све околу филмот, беше веќе видено, ништо ново буквално, овие американскиве филмови се само копи-пејст еден од друг, све се знаеше што ќе се случи, а и глумава не беше ништо посебно, тоа е мое мислење.. :!: :)

4. Lallly

Lallly Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    33
    Јас пак воопшто не се покајав што го гледав ,навистина ми беше многу интересен. Се сложувам со вас дека малку е и гаден,но сепак вреди да се погледне. Секоја чест за филмот :)

5. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    првата половина од филмот, е уфффф :puke: дури го намалував тонот, и се вртев на другата страна неможев ни да гледам ни да слушам, е втората половина е друга прича, гледав и се смеев и само викав така им треба така само така, (дечко ми во позадина ми се смееше оти ептен навлегов во филмот :D ). Како и да е секој си има свој вкус на некој ке му биде убав филм на некој не, мене ми се допадна крајот на филмот, одмаздата, а пак не би го гледала.

6. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Доста интересен филм. Само одвратните сцени каде што им врати за се неможев да ги гледам. ФУЈ :puke:
    Инаку филмчето си е океј. :)

7. SuNsHiNe989

SuNsHiNe989 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2012
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    201
    Филмот е ок но не ми остави некој посебен впечаток само се ежам кога ќе се сетам дека има вакви гнасни суштества и во нашата блиска околина . Проклети да се !

8. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Филмов од кога го имам дома, а не сум го гледала, не му дошол редот. Гледам цела тема за него, епа ајде се фрлам на гледање. А баш сакав да си пуштам неделно релаксирачко филмче... ме зезнавте. :)

9. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    :o јас па мислев овој со духови дека е, и секогаш го избегнував :D пред некој ден го гледав The Last House On The Left, а овој е веројатно сличен на него, така да дефинитивно ќе го гледам :D колку што видов на трејлерот, има некои грозни сцени, ама ги издржав сите делови на Saw, така да ќе го издржам и овој :D

10. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Колку чуден наслов... :o

11. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    Го изгледав филмов (пред неколку месеци, ама сум заборавила да коментирам :lol:) и баш ми се допадна.. Не ми беше многу тежок за гледање, ама навистина имаше одвратни сцени, на пример таа со камерманот.. Тие си го добија тоа што го заслужија, на најдобар можен начин :rofl: Повеќето работи што ги направи девојката ми беа очекувани, освен таа со камерманот :tmi: Единствено жал ми падна за тој со посебни потреби шо беше, можеби затоа што го сакам глумецот :lol: Некако глушаво заврши филмот, баш се чудам што се случи со девојчето (ќерката на шерифот)?? :worried: Многу е сличен со The Last House On the Left, ама повеќе ми се допадна овој..

12. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    Првиот дел толку беше добар што решија и втор дел да направат , само овој пат не е во шума и колиби туку во гаража или сл.

:fubar:

13. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.620
    Допаѓања:
    40.110
    Пред некое време го гледав, мене ми беше ок филмот, имаше некои гадни сцени ама се издржуваше. Посебно ми се свиѓаше крајот :devil:

14. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.520
    Допаѓања:
    55.214
    Го загледав ама морам да признаам не можев да го догледам филмот :puke:

15. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    2.929
    Edinstven film koj me izvadi od takt me potrese definitivno :worried: :tmi: :tmi: :puke:

16. KatWonderland

KatWonderland Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    49
    Ова е мојот омилен филм значи. :)

17. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.265
    Не очекував дека жената на таков начин ќе им врати. Инаку има и втор дел од филмот. До пола го излгедав повеќе неможев.. :puke:

18. simona.7

simona.7 Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2013
    Пораки:
    139
    Допаѓања:
    11
    Има и 2 дел...и двата ми се гледани но има одредени сцени кои вадат од такт :lol:

19. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    9.351
    Tој филм е вознемирувачки го гледав неодамна но длабоко ме потресе посебно делот со силувањата :x .Tа и повеќе пати ја силуваа а вториот дел ми беше поинтересен мислам помалку измачувачки ми делуваше.Cекоја чест на девојката што им се одмазди ,но во реалноста се прашувам дали така се одмаздила барем една од жртвите :|

20. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482
    Баш сега го гледав вториот дел од Плукам на твојот гроб.
    Во овој дел,дејството е концентрирано во подрум на куќа,барем првата половина од филмот.Многу потресни сцени имаше.Едвај успеав да го изгледам.
    А вториот дел од филмот е веќе нешто друго.Девојката ја започнува својата одмазда...
    Премногу ми се допаѓа филмот,од сценарио,улоги,глума итн.
    Го препорачувам за оние кои можат да гледаат грозни сцени :D